نویسنده = حبیب اله میرزایی
تعداد مقالات: 7
1. تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه

دوره 5، شماره 19، پاییز 1393

مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو


2. کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار

دوره 4، شماره 16، زمستان 1392

طیبه شاهی؛ حبیب اله میرزایی


3. ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال

دوره 4، شماره 13، بهار 1392

رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی


4. کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی

دوره 3، شماره 12، زمستان 1391

سمانه فرجی؛ علی مهربان؛ حبیب اله میرزایی


5. خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن

دوره 3، شماره 12، زمستان 1391

عیسی دارابی؛ حبیب اله میرزایی؛ روح الله تجلی


7. استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات

دوره 3، شماره 10، تابستان 1391

شیرین کیا؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری