کلیدواژه‌ها = %D8%AE%D8%B4%DA%A9 %DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86
تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 52-57

حنانه منیری؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان


مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

دوره 6، شماره 23، آذر 1394

زهرا جعفری؛ سونیا طاهری؛ آتنا السادات مظلوم


ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی

دوره 2، شماره 8، اسفند 1390

محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ حمید بخش آبادی؛ شیدان رشیدزاده