کلیدواژه‌ها = خشک کردن
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی

دوره 10، شماره 40، زمستان 1398، صفحه 52-57

حنانه منیری؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان


2. مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

دوره 6، شماره 23، پاییز 1394

زهرا جعفری؛ سونیا طاهری؛ آتنا السادات مظلوم


3. ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی

دوره 2، شماره 8، زمستان 1390

محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ حمید بخش آبادی؛ شیدان رشیدزاده