@article { author = {عبدی, منیژه}, title = {}, journal = {Packaging Science and Art}, volume = {1}, number = {2}, pages = {-}, year = {2010}, publisher = {Imam Hussein University}, issn = {2228-6675}, eissn = {2980-7824}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {محافظت از بسته‌بندی شفاف در برابر اشعه فرابنفش}, abstract_fa = {اشعه فرابنفش نه تنها برای سلامتی افرادی که در معرض تابش این اشعه قرار می‌گیرند، مضر و خطرناک است، بلکه منجر به بروز آسیب‌های مهمی به محتوی بسته‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از طریق عبور از پوشش بسته‌بندی شفاف به داخل محتوا می‌شود. مراکز تحقیقاتی بسته‌بندی مشغول تحقیق در خصوص مهار‌کننده‌های اشعه فرابنفش می‌باشند. افزودن مهار‌کننده­های اشعه فرابنفش به بسته­بندی تا حد زیادی از عبور اشعه فرابنفش به داخل بسته‌بندی جلوگیری نموده و مانع از تغییرات محتوا در طول ماندگاری آن خواهد بود.}, keywords_fa = {اشعه فرابنفش (UV),Ultraviolet Light مهارکننده اشعه فرابنفش INHIBITOR UV,بسته‌بندی شفاف,تخریب مولکولی و جذب نور ی و سلولزی}, url = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201269.html}, eprint = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201269_6f5259d6b8d8668a1378da7d896014c7.pdf} }