@article { author = {امینی هرندی, سعیده and کاشانی نژاد, مهدی and گوهریان, محمد and علی زاده, صبیحه}, title = {}, journal = {Packaging Science and Art}, volume = {3}, number = {10}, pages = {-}, year = {2014}, publisher = {Imam Hussein University}, issn = {2228-6675}, eissn = {2980-7824}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {Gaz,Packaging,oxidation,MAP,oxygen scavengers,high barrier packaging,edible film and coating}, title_fa = {اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده}, abstract_fa = {گز یکی از فرآورده ­های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی­ ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمی­شود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این محصول ایجاد می­شود که ممکن است ناشی از اکسایش در مغزها باشد. از طرفی در صورت عدم بسته ­بندی مناسب، گز در مناطق با رطوبت محیطی پایین، خشک و در مناطق با رطوبت محیطی بالا، نرم و چسبنده می­شود. در این تحقیق راهکارهایی در رابطه با کاهش مشکلات مذکور شامل بررسی فرایند اکسایش مغزها، استفاده از اتمسفر اصلاح شده و جاذب­های اکسیژن برای کاهش اکسایش و بسته ­بندی با خاصیت ممانعتی بالا برای کاهش افت رطوبت در گز مورد بررسی قرار گرفته است.}, keywords_fa = {گز,بسته بندی,اکسایش,اتمسفر اصلاح شده,جاذب اکسیژن,خاصیت ممانعت بالا,فیلم و پوشش خوراکی}, url = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201315.html}, eprint = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201315_f7b3d6bd225629168e7011f33c8293ee.pdf} }