@article { author = {کریمی, نیره and مقصودلو, یحیی}, title = {}, journal = {Packaging Science and Art}, volume = {3}, number = {10}, pages = {-}, year = {2014}, publisher = {Imam Hussein University}, issn = {2228-6675}, eissn = {2980-7824}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {Button mushroom,packaging film,qualitative characteristics,MAP}, title_fa = {تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه}, abstract_fa = {جهت بسته بندی قارچ دکمه­ای به فیلم­های بسته­ بندی با نفوذ­پذیری بالا نسبت به اکسیژن و دی­اکسید کربن نیاز می­باشد. فیلم­های پلاستیکی نظیر PVC به علت افت وزن (و بنابراین ارزش اقتصادی) و تغییرات بافت برای قارچ دکمه­ای نامطلوب می­باشند. بنابراین می­توان از فیلم­های پلی اولفین ( PD 941و PD 961) استفاده نمود. همچنین از فیلم­های جدید برای گسترش MAP می­توان به مواد آب دوست مانند فیلم­های تهیه شده از محصولات کشاورزی یا فیلم­های مصنوعی ساخته شده از پلی­اتیلن، پلی­استر یا پلی­اتر آمید اشاره نمود. فیلم گلوتن گندم نسبت به فیلم سنتزی برای محدود کردن دی اکسید کربن در داخل بسته و حفظ شرایط تازگی قارچ­ها بسیار مطلوب می­باشد. در این مطالعه تأثیر نوع فیلم بسته ­بندی بر خواص کیفی قارچ مانند ترکیب گاز داخل بسته ­ها، رنگ، کاهش وزن و رسیدگی در طی نگهداری ارزیابی می­گردد.}, keywords_fa = {قارچ دکمه ای,فیلم بسته بندی,ویژگی های کیفی و اتمسفر اصلاح شده}, url = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201316.html}, eprint = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201316_2141330deb07c3407692f904ba541dc1.pdf} }