@article { author = {محمدیان, فریدالدین}, title = {}, journal = {Packaging Science and Art}, volume = {4}, number = {13}, pages = {-}, year = {2013}, publisher = {Imam Hussein University}, issn = {2228-6675}, eissn = {2980-7824}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {بررسی فرآیند حرارت زایی در بسته بندی های خود گرم شونده}, abstract_fa = {صنعت بسته­بندی مواد غذایی همگام با پیشرفت در سایر صنایع، موفقیت­های چشمگیری داشته و فنّاوری­های نوینی جهت رفاه مصرف­کنندگان ارائه نموده است به­طوری که امروزه شاهد طیف وسیعی از انواع بسته­بندی­های ساده تا اصلاح شده و در نهایت بسته­بندی­های خاصی هستیم که خود قادر به گرم و یا سرد نمودن محتویاتشان می­باشند. بسته­بندی خود گرم­شونده، در واقع نوعی از بسته­ بندی فعال ماده غذایی است که قادر به حرارت­دهی ماده غذایی بدون نیاز به استفاده از منبع حرارتی خارجی است. این نوع کنسروهای غذایی معمولاً برای استفاده کوهنوردان و مردمی که به مایکروویو و اجاق گاز(وسایل حرارتی) دسترسی ندارند، مفید است. بدنه این قوطی­ ها دوجداره بوده که انرژی مورد نیاز برای گرم کردن این غذاها از واکنش گرمازا مواد شیمیایی موجود بین این دو لایه تأمین می ­شود. در این مقاله، به مکانیسم تولید حرارت پرداخته شده است.}, keywords_fa = {بسته بندی خود گرم شونده,واکنش گرمازا و آنتالپی}, url = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201331.html}, eprint = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201331_5777e17257060772894dc85558850fc1.pdf} }