@article { author = {امام پور, مصطفی and پور زند, رضا}, title = {}, journal = {Packaging Science and Art}, volume = {7}, number = {25}, pages = {-}, year = {2016}, publisher = {Imam Hussein University}, issn = {2228-6675}, eissn = {2980-7824}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی}, abstract_fa = {یکی از اصول بسته‏بندی پایدار و هدفمند در بسته ‏بندی مواد غذایی، جهت برآورده ساختن نیازهای مصرف­کننده، نقش شاخص­ های طراحی بسته در قابلیت به دست گرفتن آن می­باشد. بسته­بندی مواد غذایی از اهمیت ویژه­ای برای مصرف­کننده برخوردار می­باشد و باید دارای کارایی و عملکرد بالایی بوده و در هنگام مصرف توسط مصرف­ کننده به آسانی باز شود و از طرف دیگر، مسائل بهداشت و ایمنی نیز در آن رعایت گردد. بنابراین یکی از راهبردهای طراحی پایدار که باید به وسیله طراحان در راستای نیاز به بسته ­بندی موجود یا جدید اتخاذ گردد، رفع نیاز مصرف­ کنندگان است. برای اینکه بسته‏ بندی به سادگی در دسترس باشد؛ باید آسان باز شده و بدون به خطر انداختن سلامت مصرف ­کننده از کیفیت خوب و بالایی نیز برخوردار باشد. تولیدکنندگانی که این عوامل را رعایت نمی‏ کنند، اثرات منفی و پیامدهای کاهش فروش محصولات خود را باید تحمل کنند.}, keywords_fa = {مواد غذایی,درب بندی,ظروف,طراحی}, url = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201414.html}, eprint = {https://packaging.ihu.ac.ir/article_201414_9e6c422c54a6bdb736595c940d1834be.pdf} }