per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2020-06-20
11
41
6
15
205340
Scientific Paper
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار
Application of Edible Mushrooms in the Production of Sustainable Packaging
مریم رواقی
ravaghi.maryam@gmail.com
1
استادیار پژوهشی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش
امروزه مصرفکنندگان تمایل به مصرف محصولات دوستدار محیطزیست به جای پلاستیکها دارند. بستهبندی دوستدار محیطزیست از مواد قابل بازیافت و تجدیدپذیر تولید میشوند که نه تنها برای افراد بلکه برای محیطزیست نیز ایمن است. بستهبندی بر پایة قارچ یکی از انواع بستهبندیهای دوستدار محیطزیست است که در سالهای اخیر مورد توجّه قرار گرفته است. میسلیوم بخش رویشی قارچ با رشد سریع است که میتواند به هر آنچه اطرافش باشد مانند مواد آلی کمارزش بچسبد و شبکه بسیار فشردۀ رشتهای ایجاد کند. پس از آنکه قارچ با شکل و دانسیتة مطلوب رشد کرد، به منظور توقّف رشد قارچ، مواد خشک میشوند و تحت تیمار حرارتی قرار میگیرند. ممکن است از فرایندهای تکمیلی مانند فشردهسازی و برش لیزری نیز برای دستیابی به شکل و ساختار مورد نظر استفاده شود. محصول تولیدی مادهای مقاوم به حرارت و آتش، زیستتخریبپذیر و با هزینة پایین است که ویژگیهایی مشابه پلاستیکهای فومی سنتزی را دارد. از آنجایی که میسلیومها به طور کامل رشد نمیکنند تا بخشهای زایشی را ایجاد نمایند، لذا هیچگونه اسپور و در نتیجه نگرانی از بابت سلامتی وجود ندارد. این مقاله مروری بر وضعیت فنّاوری موجود در تولید مواد بر پایة میسلیوم و کاربرد آنها به عنوان جایگزین پایدار برای پلیاستایرن است.
Consumers now have stronger affinity towards eco-friendly products instead of plastics. Eco-friendly packaging is made of recyclable or renewable materials which are sustainable and safe for not only individuals but also the environment. Mushroom- based packaging is one of the eco-friendly materials that have received considerable attention, recently. Mycelium is a fast growing vegetative part of a fungus which latches onto whatever around it like any low value organic matter to create a super-dense network of threads. Once growing in the mold to reach the desired density and shape, the material is dehydrated and heat treated, to stop further growth. Supplementary processes such as compression and laser cutting may also be used to achieve the required shape and structure. The result is a heat and fire-resistant, biodegradable and low cost material that has similar properties like synthetic foam plastics. There is no spore or allergen concern as the mycelium is not fully grown to produce fertile bodies. This paper reviews the current status of technology for production of mycelium based material and its applications as a sustainable alternative for polystyrene.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205340_05fb2a1b91600cccb387bd1bc891e58e.pdf
بستهبندی پایدار
زیستتخریبپذیری
فوم
قارچ و میسلیوم
Sustainable packaging
Biodegradation
Foam
Mushroom
Mycelium
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2020-06-20
11
41
16
25
205341
Scientific Paper
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی
An Overview of the Functional and Antimicrobial Properties of Chitosan in Food Preservation
مصطفی فلاح دلاور
sanrufd@gmail.com
1
ناصر صداقت
sedaghat@um.ac.ir
2
دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
استاد گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
کیتین، کیتوزان و الیگوساکاریدهای مشتق شده از آن ها به دلیل دارا بودن فعالیت ضدمیکروبی، غیرسمّی بودن و زیست تخریب پذیری، خود را به عنوان یک ترکیب همه کاره، انعطاف پذیر با شرایط مختلف و امیدوارکننده برای آینده مطرح نمودهاند و در نتیجه استفاده زیادی در طیف وسیعی از مواد غذایی خواهند داشت. در میان کاربردهای متنوع مواد ضدمیکروبی، بستهبندی یکی از مهم ترین سیستمها جهت بهبود کیفیت غذا و حفاظت از آن در حین فرایند و انبارداری میباشد که کیتوزان از این نظر منحصر به فرد است. بسته بندی ضدمیکروبی همچنین در افزایش ماندگاری ماده غذایی مؤثر میباشد. به علاوه خواص عملکردی فیلم های کیتین، کیتوزان و الیگوساکاریدهای آن ها به وسیله ترکیب با سایر مواد پوشش دهنده و ایجادکننده فیلم افزایش مییابد. در این زمینه درک شاخص های مؤثر بر فعالیت ضدمیکروبی و مکانیسم عمل کیتین و کیتوزان، عامل مهمی در استفاده بهینه از عناصر مورد استفاده در صنعت غذا میباشد
Chitin, chitosan and oligosaccharides derived from them, due to their antimicrobial, non-toxic and biodegradable activity have presented themselves as a versatile, flexible and promising compound for the future uses. Among the various applications of these antimicrobial compounds, packaging is one of the most important systems for improving the quality of food and its protection during the process and storage, which is unique in this regard. Antimicrobial packaging is also effective in increasing the shelf life of food. In addition, the functional properties of chitin, chitosan, and oligosaccharide films are enhanced by combining with other film-forming coatings. In this context, understanding the factors affecting antimicrobial activity and the mechanism of action of chitin and chitosan is an important factor in the optimal use of the elements used in the food industry.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205341_54d62f71a8ade0971855300e5c2f6b80.pdf
کیتین
کیتوزان
فعالیت ضدمیکروبی و بستهبندی
Chitin
chitosan
antimicrobial activity
Packaging
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2020-06-20
11
41
26
37
205342
Original Article
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی
Investigating the Effect of Packaging’s Visual and Informational Elements on Consumers Purchase Behavior of Food and Health Products
امید مهدیه
mahdieh@znu.ac.ir
1
پریسا کریمی
pariykh84@yahoo.com
2
استادیار گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه زنجان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
بستهبندی، یکی از مهم ترین ویژگیهای محصول میباشد و آن را بازاریاب خاموش نیز نامیدهاند. اهمیت عناصر بستهبندی به اندازهای است که میتوانند بر تصمیم خرید تأثیرگذار باشند. در همین راستا، تحقیق حاضر به بررسی تأثیر عناصر بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات غذایی و بهداشتی پرداخته است. مطالعه حاضر از نظر هدف کاربردی و روش، از نوع توصیفی (پیمایشی) میباشد. جامعه آماری از مشتریان فروشگاههای مواد غذایی، محصولات بهداشتی و آرایشی شهر سنندج تشکیل شد. برای گردآوری اطّلاعات از پرسشنامه استفاده شد که روایی محتوا و پایایی آن (از طریق آلفای کرونباخ) مورد تأیید قرار گرفت. پرسشنامهها به صورت دسترس در بین اعضای نمونه، توزیع و در نهایت 384 پرسشنامه جمعآوری شد. دادهها با استفاده از نرمافزار SPSS و لیزرل تحلیل شدند. یافتههای پژوهش حاکی از وجود رابطة معنیدار بین متغیرهای تحقیق میباشد. عناصر تصویری و اطّلاعاتی بستهبندی تأثیر معنیداری بر رفتار خرید مصرفکننده دارند و تأثیر عناصر اطّلاعاتی بر رفتار خرید، بیشتر از عناصر تصویری میباشد.
Packaging is one of the most important features of a product and is also called the silent marketer. The importance of packaging elements is such that they can affect the purchasing decision. The present research has been conducted to examine the effect of packaging elements on consumers purchase behavior of food and health products. This applied research was conducted with a survey method. The statistical population was composed of food, health and cosmetics products consumers in Sanandaj city stores. The data collection tool was questionnaire that its content validity and reliability (by using Alpha Cronbach test) was validated and confirmed. The questionnaires were distributed by using convenient sampling and and finally 384 questionnaires were collected. Data were analyzed by using SPSS and LISREL software. The findings show that there is a significant relationship between research variables. Visual and informational elements of packaging have a significant effect on consumer purchase behavior. In addition, the effect of informational elements on purchasing behavior is greater than visual elements.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205342_511ccd0797b637f5951548ea5305d44d.pdf
بستهبندی
عناصر تصویری
عناصر اطّلاعاتی
رفتار خریدار
محصولات مواد غذایی و بهداشتی
Packaging
visual elements
Informational Elements
Consumer Purchase Behavior
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2020-06-20
11
41
38
49
205343
Scientific Paper
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی
Comparative Study of Legal Requirements and International Standards Governing the Packaging of Medicines and Medical Equipments
شهریار اسلامی تبار
dreslamitabar@yahoo.com
1
احسان لامع
ehsan.lame@yahoo.com
2
نسترن کمیجانی
komijani.nastaran@gmail.com
3
دکترای حقوق و دکترای دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مجازی، تهران، ایران
کارشناس ارشد حقوق تجارت بین الملل، دانشگاه آزاد اسلامی پردیس
وکیل پایه یک دادگستری، تهران ایران
جهانی سازی در حیطه سلامت یعنی توسعه، اجرا و یکسان سازی قوانین و استانداردهای فنی کالاهای سلامت محور از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی آرایشی که به تعهدات تجارت بین الملل و مقررات تجارت داخلی پیوند خورده است. بستهبندی عنصر ضروری هرگونه عملیات صادراتی است که نه تنها بر ایمنی، بلکه بر هزینه ها، ارتباطات و حتّی بازاریابی یک محصول تأثیر می گذارد. مسئولیت بستهبندی صادراتی همواره بر عهده صادر-کننده است و باید اطمینان حاصل کند بستهبندی کالا بر اساس اینکوترمز(از اصطلاحات بینالمللی- بازرگانی، برای تفکیک هزینهها و مسئولیتها بین فروشنده و خریدار استفاده میشود) بوده و مانع از آسیب به کالا خواهد شد. به خاطر اهمیت بستهبندی کالاهای سلامت محور به سلامت انسان ها، سازمان تجارت جهانی، سازمان غذا و داروی آمریکا، همچنین سازمان استانداردسازی جهانی دستورالعمل ها، مقرّرات و استانداردهای ویژه ای برای بستهبندی کالاها در تجارت جهانی وضع نموده اند که در این پژوهش به آن ها پرداخته شده است. به منظور تعریف جایگاه بسته بندی در نظام حقوقی بینالملل و تعیین وظایف قانونی تولیدکنندگان؛ در این تحقیق علمی ابتدا به اهمیت بسته بندی در تجارت بینالملل و مسئولیتها و حقوق تولیدکنندگان و تبعیت آنان از قوانین سازمان غذا و داروی آمریکا و سازمان تجارت جهانی پرداخته شده و با کشورهای مختلف مقایسه گردیده که نتایج مهم و واقعی این تحقیق ممکن است موجب ارتقاء و گسترش جایگاه بسته بندی در نظام حقوقی ایران به ویژه موجب ایجاد یک قاعده محکم در سازمان غذا و داروی کشور گردد.
Globalization in the field of health means the development, implementation and harmonization of the rules and technical standards of health-oriented goods, including medicine, medical equipment and cosmetics, which are linked to the obligations of international trade and domestic trade regulations. Packaging is an essential element of any export operation that affects not only the safety, but also the costs, communications and even marketing of a product. The exporter is always responsible for export packaging and must ensure that the packaging of the product is based on “Incoterms” (“International Commercial Terms”: used to separate costs and responsibilities between the seller and the buyer) and will prevent damage to the product. Due to the importance of packaging health-oriented goods to human health, the World Trade Organization, the Food and Drug Administration, and the World Standardization Organization have set specific guidelines, regulations, and standards for the packaging of goods in global trade. Research has been conducted on them. In order to define the position of packaging in the international legal system and determine the legal duties of producers; In this scientific research, first of all, the importance of packaging in international trade and the responsibilities and rights of producers and their adherence to the laws of the US Food and Drug Administration and the World Trade Organization have been discussed and compared with different countries. Improving and expanding the position of packaging in the Iranian legal system, in particular, will create a strong rule in the country's Food and Drug Administration.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205343_114ad1c3fce613119cab11324dceced4.pdf
نظام حقوقی
بستهبندی
کالا
سلامت محور
تجارت بین المللی
Legal system
Packaging
Goods
Health-oriented
International sale
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2019-04-20
11
41
50
59
205344
Scientific Paper
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر
A Review on the Effect of Different Plasticizers on the Properties of Whey Protein-Based Films
فروغ عباسی شهیر
foroughas@aut.ac.ir
1
زاهد احمدی
za_ahmadi@yahoo.com
2
سمیّه محمدی
sm.rima@aut.ac.ir
3
دانشجوی کارشناسی ارشد رشتة شیمی کاربردی، لیسانس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استادیار، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی دکتری رشتة شیمی کاربردی، فوق لیسانس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
در طی سال های اخیر، به دلیل اهمیت توجّه به محیطزیست تلاش های بسیاری در جهت جایگزینی مواد بر پایة نفتی با مواد زیستی به عنوان مواد دوستدار محیطزیست و تجدیدپذیر صورت گرفته است. در این راستا، پروتئین ها از جایگاه ویژه ای به منظور استفاده در زمینه های مختلف از قبیل: بسته بندی مواد غذایی، دارویی و کشاورزی برخوردار می باشند. کاربرد گستردة این مواد بر پایة زیستی، هنوز به علت محدودیت های ذاتی آن ها از قبیل: فرآیندپذیری ضعیف، شکنندگی، ممانعت کنندگی ضعیف در مقابل گاز و رطوبت و ویژگی های گرمایی و فیزیکی ضعیف، با چالش روبرو است. اضافه کردن افزودنی هایی از قبیل: نرم کننده ها به درون پلیمرهای زیستی، یک روش متداول برای بهبود محدودیت های ذاتی آنها می باشد. به طورکلی، نرم کننده ها به منظور ایجاد انعطاف پذیری، بهبود چقرمگی و کاهش دمای انتقال شیشه ای به مواد پلیمری و زیستی افزوده می شوند. فضاهای خالی ایجاد شده در نتیجة افزودن نرم کننده به درون ماتریس پلیمری، ویژگی های نفوذپذیری آن را افزایش می دهد. هدف این مقالة مروری، بررسی نرم کننده های مختلفی است که در زمینة بسته بندی مواد غذایی به منظور نرم کردن پروتئین آب پنیر؛ ماده ای با ممانعت کنندگی بسیار خوب در برابر اکسیژن و با ویژگی های مکانیکی مناسب، به کار گرفته شده است.
Over the recent years, many efforts have been conducted towards replacing the fossil oil-based materials with biomaterials as eco-friendly and renewable alternatives due to the importance of attention to the environment. Regarding this, proteins is of great importance to be utilized in many different fields such as food packaging, pharmaceutical and agricultural applications. However, extensive applications of these bio-based materials are still challenged by one or more of their inherent limitations, such as poor process ability, brittleness, poor moisture and gas barrier and poor thermal and physical properties. The incorporation of additives such as plasticizers into the biopolymers is a common practice to modify these limitations. Generally, plasticizers are added to both synthetic and bio-based polymeric materials to impart flexibility, improve toughness, and lower the glass transition temperature. The free volume-induced plasticizer’s addition into polymer matrix could enhance the permeability property. This review is targeted to introduce different plasticizers used in food packaging for thermoplastic processing of whey protein as an excellent oxygen barrier material that also provides suitable mechanical properties.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205344_8c2fbbb6323124e14ac44ca9610cd8f4.pdf
پروتئین آب پنیر
ترموپلاستیک
نرم کنندگی
فیلم های خوراکی
بسته بندی مواد غذایی
Whey Protein
Thermoplastic
Plasticization
Edible films
Food packaging
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2019-05-21
11
41
60
71
205345
Original Article
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن
Preparation of Edible Coating Compound of Carboxy Methyl Cellulose and Sesame Oil for Strawberry Coating and Evaluation of its Properties
فاطمه خوشدونی فراهانی
f.farahani1992@gmail.com
1
عبدالرسول ارومیه ای
oromia2000@yahoo.com
2
انوشه شریفان
a_sharifan2000@yahoo.com
3
زهرا خوشدونی فراهانی
z.farahani69@yahoo.com
4
دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذایی
دانشیار گروه شیمی پلیمر، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی رشتة علوم و صنایع غذایی
در این تحقیق، فیلم خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز با درصدهای مختلفی( 0/0، 2/0، 4/0، 6/0%) از روغن کنجد تهیه گردید و خواص فیزیکی، مکانیکی آن مورد بررسی قرار گرفت. از تیمار توأم با درصد بهینه، پوشش خوراکی تهیه گردید و خواص میکروبی آن مورد سنجش قرار گرفت. داده های حاصل از آزمایش به روش آزمون فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. آنالیز واریانس نتایج نیز با استفاده از نرم افزار SPSS و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. بر اساس نتایج حاصله عوامل مکانیکی و فیزیکی نشان داد که میزان مقاومت کششی، مدول الاستیک در پوشش حاوی 2/0 % روغن نسبت به تیمار شاهد کمتر بود و میزان ازدیاد طول افزایش یافت. غلظت روغن اختلاف معنی داری (05/0P>) در نفوذپذیری به بخار آب فیلم های امولسیونی ایجاد نکرد. نتایج بررسی عوامل میکروبی نیز نشان دادند که به لحاظ ضدمیکروبی بودن، پوشش های خوراکی حاوی محلول 2/0 % روغن کنجد همراه با ترکیب سوربات پتاسیم اثر بازدارندگی خوبی بر روی میوه توت فرنگی تازه داشتند.
In this research, edible film made of carboxymethyl cellulose with different percentages (0.0, 0.2, 0.4, 0.6%) of sesame oil was prepared and its physical and mechanical properties were investigated. Edible coating was prepared from the treatment with optimum percentage and its microbial properties were measured. The data were analyzed by factorial test in a completely randomized design. Analysis of variance was performed using SPSS software and mean comparisons were performed by Duncan's multiple range test. Based on the results, the mechanical and physical factors showed that the tensile strength, elastic modulus in the coating containing 0.2% oil were lower than the control treatment and the Strain at break point increased. Oil concentration did not show a significant difference (P> 0.05) in water vapor permeability of emulsion films.Antimicrobialedible coatings containing 0.2% sesame oil solution with potassium sorbate composition had good inhibitory effect on fresh strawberry fruit.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205345_5f65efe055bca3aa0cb513b2772b0538.pdf
کربوکسی متیل سلولز
روغن کنجد
پوشش خوراکی
فیلم خوراکی
توت فرنگی
Carboxy Methyl Cellulose
Sesame Oil
Edible coating
Edible Film
Strawberry
per
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
علوم و فنون بستهبندی
2228-6675
2980-7824
2020-06-20
11
41
72
73
205348
Scientific Paper
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت
Packaging of Cake, Biscuits and Some of Bakery Products
الهام آلحسینی
elham.alehosseini@gmail.com
1
سید مهدی جعفری
smjafari@gau.ac.ir
2
ارمغان سالم
arghanoons@gmail.com
3
دانشجوی دکتری گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استاد گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کارشناس تحقیقات و توسعه شرکت آذر نان نظری، تبریز
بستهبندی و طرح روی جعبه که با توجّه به نوع و ماهیت محصول انتخاب میشود، میتواند فروش محصولاتی مانند کیک، کلوچه، بیسکویت، کراکر و ... را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار دهد. مواد بستهبندی، شامل فیلمهای انعطافپذیر با ویژگی ضدرطوبتی و عایق حرارتی، مقوا، کاغذ، جعبه، کارتن، کاغذ شیاردار به عنوان عایق رطوبت، قوطیها، کارتن به عنوان بستهبندی ضد رطوبتی و لفاف پلاستیکی بستهها می باشند. فیلم سلولز بازسازی شده و پلاستیک (معمولاً پلیپروپیلن) به عنوان فیلمهای بستهبندی با ویژگیهای ضدرطوبتی و عایق حرارتی استفاده میشوند. فیلمهای سلولزی بازسازی شده در ضخامتهای مختلفی از حدود 06/0 – 5/1 میلیمتر در دسترس هستند و ضخامت حدود 08/0 میلیمتر بیشترین استفاده را برای بستهبندی بیسکویت دارد. پلیپروپیلن در مقابل رطوبت نفوذناپذیر بوده و توانایی آن به حدّی است که برای دستیابی به عملکرد مشابه فیلمهای سلولزی روکش شده، میتوان آن را بسیار نازکتر و با قیمتهای رقابتی استفاده کرد. از فویل آلومینیومی در بستهبندی به عنوان پوشش چندلایه با کاغذ مومی، پلیاتیلن یا پلیپروپیلن استفاده میشود. فیلم متالایز، رول یا ورقههای پلیمری است که با یک لایه نازک فلز (معمولاً آلومینیوم) پوشش شده است. این محصول برّاق، به صورت فویل آلومینیومی با هزینه و وزن کمتر است. در این مقاله به معرفی مواد مورد استفاده در بستهبندی کیک، کلوچه، بیسکویت، کراکر و غیره، ویژگیها، مزایا، معایب و نشانهگذاری آنها پرداخته میشود.
The packaging and design on the box, depending on the type and nature of the product, can greatly affect the sales of these products such as cakes, cookies, biscuits, crackers, etc.Packaging materials include flexible films with offering moisture-proof properties and heat sealability, paper, trays, cartons and corrugated paper contributing to the moisture barrier properties of the pack, tins, cartons and cases outside the moisture-proof pack, and shrink wrapping. Regenerated cellulose and plastic based (usually polypropylene) films are used as heat sealable and moisture-proof packaging films. Regenerated cellulose films are available in various thicknesses ranging from about 0.06-1.5 mm and the 0.08 mm is most commonly used for biscuit packaging. Polypropylene is a naturally good moisture barrier and its strength is good to achieve similar performance to coated cellulose films; it can be used at much thinner gauge at competitive prices. Aluminum foil is used in packaging as amultilayer coating with waxed paper, polyethylene or polypropylene. The film is a metallized, roll or polymer sheet which is coated with a thin layer of metal (usually aluminum). This metallic and shiny product is in the form of aluminum foil with lower cost and weight. This paper introduces the materials used in the packaging cakes, cookies, biscuits, crackers, etc., their specification, advantages, disadvantages, and labeling criteria.
https://packaging.ihu.ac.ir/article_205348_77322c88f0b3ee6abef08943747de4c2.pdf
فیلم سلولز بازسازی شده
پلاستیک
فویل آلومینیوم و فیلم متالایز
Reconstructed cellulose film
Plastic
Aluminum foil
Metallized film