%0 Journal Article %T معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی %J علوم و فنون بسته‌بندی %I دانشگاه جامع امام حسین (ع) %Z 2228-6675 %A امام پور, مصطفی %A هاشمی طباطبایی, رامین %A حسینی شرقی, سید عبدالله %D 2014 %\ 07/23/2014 %V 4 %N 14 %P - %! معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی %K بسته بندی %K فنّاوری نوین %K میدان های پالس الکتریکی %K فشار بالا %K حرارت دهی اهمیک و مایکروویو %R %X در سال­ های اخیر روش­های جدید فراوری مواد غذایی به شدّت مورد توجّه قرار گرفته­ اند و از آن جایی که شماری از این فنّاوری ­ها ممکن است نیازمند فراوری غذاها در داخل بسته­بندی خود باشند، شناخت واکنش­ ها و تعاملات مابین بسته و خود فرایند، حائز اهمیت است. هدف اصلی این مقاله، مرور اطّلاعات موجود در منابع اطّلاعاتی مختلف در مورد اثرات روش­های مختلف فراوری غذاها روی بخش­های ذیل است: الف- خواص ساختاری، مکانیکی و بازدارنده جنس­های رایج مورد استفاده در بسته­بندی­های غذایی. ب- رفتار کاهشی افزودنی­ های مورد استفاده در فیلم­های بسته­بندی پلاستیکی. %U https://packaging.ihu.ac.ir/article_201335_e073845846184fe553afe0f5d5abc656.pdf