جاذبهای اکسیژن به عنوان یکی از مهمترین و پرکاربردترین نوع بسته بندیهای فعال در بستهبندی مواد غذایی میباشند که در پاسخ به نیاز مصرفکنندگان با هدف عمر نگهداری بالا و کیفیت کنترل شده توسعه یافتهاند,میتوانند به طور مؤثری از حضور و اثرات سوء آن به مواد غذایی جلوگیری کنند. سطح بالای اکسیژن موجود در برخی از بستهبندیهای مواد غذایی میتواند باعث رشد حشرات و میکروب های هوازی، تغییرات نامطلوب عطر، طعم، رنگ و از دست رفتن مواد مغذّی گردد. بنابراین کاهش میزان اکسیژن در فضای فوقانی بستهبندی، امری ضروری است. یک راه استفاده از روش اتمسفر اصلاح شده، بسته بندی تحت خلأ میباشد، اما این روشهانمیتوانند باقیمانده اکسیژن را در بسته بهطور مناسبی حذف نمایند و حدود 1/0 تا 2 درصد اکسیژن باقی میماند، لذا استفاده از جاذبهای اکسیژن میتوانند میزان اکسیژن را به کمتر از 01/0 درصد کاهش دهند و در این مقدار نگه دارند.