TY - JOUR ID - 201278 TI - فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی JO - علوم و فنون بسته‌بندی JA - PACKAGING LA - fa SN - 2228-6675 AU - مروجی, ابوالقاسم AU - مصطفوی, میثم AD - Y1 - 2010 PY - 2010 VL - 1 IS - 3 SP - EP - KW - فنّاوری نانو KW - صنایع غذایی KW - نانوذرّات و بسته بندی غذا DO - N2 - فنّاوری نانو یک فناوری توانمند در استفاده از ماهیت مواد در سطح اتم و مولکول می­باشد و بر روی خصوصیات، سنتز، تغییرات ساختار زنده و غیر زنده کمتر از 100 نانومتر متمرکز شده است. در صنایع غذایی، بسته­بندی یکی از عوامل مؤثر در حفظ کیفیت و امنیت غذا می­باشد و از آنجایی که استفاده از نانوکامپوزیت­ها در ساختار پلیمرهای بسته­بندی غذایی، موجب بهبود خواص نگهدارندگی پلیمرها می­شود و کارایی بالای نانوذرات و نانو لوله­ها زمینه استفاده پلیمرهای زیست­تجزیه­پذیر را در صنعت بسته­بندی مواد غذایی فراهم نموده ­است. اولین عرصه ارتباط فناوری نانو با صنایع غذایی، بسته­بندی مواد غذایی می­باشد. در این مقاله درباره­ی نقش فناوری نانو در صنایع غذایی و بسته­بندی مواد غذایی بحث می­شود. UR - https://packaging.ihu.ac.ir/article_201278.html L1 - https://packaging.ihu.ac.ir/article_201278_6e44c90480373fd2feb3800c39c04f22.pdf ER -