TY - JOUR ID - 205545 TI - مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ JO - علوم و فنون بسته‌بندی JA - PACKAGING LA - fa SN - 2228-6675 AU - بهشاد, وحید AU - صداقت, ناصر AD - دانشجوی کارشناسی ارشد، علوم صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد AD - استاد گروه علوم صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد Y1 - 2020 PY - 2020 VL - 11 IS - 42 SP - 20 EP - 27 KW - بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته KW - گوشت مرغ KW - بسته بندی فعّال DO - N2 - افزایش تولید و مصرف گوشت مرغ در ایران و همچنین روند رو به رشد آن در جهان نگرانی هایی را در زمینه حفظ کیفیت آن ایجاد می کند. استفاده از روش هایی به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت این فراورده از اهمیت بسیاری برخوردار است. دما، رطوبت، نور و فعالیت آبی از جمله عوامل اصلی تغییر نامطلوب کیفیت گوشت مرغ هستند که همه این ها در شرایط استفاده از بسته بندی ها با اتمسفر تغییر یافته(MAP) و بسته بندی تحت خلأ قابل کنترل می باشند. همچنین می توان این روش ها را به صورت تلفیقی با مواردی همچون بسته بندی های هوشمند، فعال و بسته بندی های ضدمیکروبی تلفیق نمود. با از بین بردن نگرانی های مربوط به کاهش کیفیت، طول مدّت نگهداری را چند برابر کرده و نیاز به انجماد را نیز برطرف نمود زیرا انجماد باعث کاهش کیفیت فراورده شده و انرژی زیادی مصرف می‌کند. UR - https://packaging.ihu.ac.ir/article_205545.html L1 - https://packaging.ihu.ac.ir/article_205545_0f98955a2937616fd919c84f3312dd35.pdf ER -