نمایه کلیدواژه ها

آ

ا

  • اتمسفر اصلاح شده و ماندگاری بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • اسانس روغنی بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • استریلیزاسیون و بسته بندی انعطاف پذیر ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • استیله اثر استیله کردن بر ویژگی های نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • اسید فرولیک بررسی اثر افزودن اسید فرولیک و قند ریبوز بر خواص فیزیکی، ممانعتی و تعیین شاخص‌های رنگ‌سنجی فیلم بر پایه ‌ی ژلاتین ماهی سردابی در بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • الکل، چاپ مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • ایمنی مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]

ب

  • بسته بندی مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • بسته بندی بررسی مقایسه ای روش های مختلف کنترل مواد محلول و کلوئیدی (DCS) موجود در فرآیند ساخت کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • بسته بندی بسته‌بندی و نقش آن در ارتقاء کیفی محصولات صنایع‌دستی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • بسته بندی اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • بسته بندی بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • بسته بندی آسیب شناسی بسته بندی و عرضه محصولات صنایع دستی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • بسته بندی ویژگی های طراحی بسته بندی های مواد غذایی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • بسته‌بندی طراحی و ساختار بسته‌بندی کاغذی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • بسته‌بندی مقوای بسته‌بندی توپر [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • بسته‌بندی تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • بسته‌بندی غنی‌سازی مواد بسته بندی بر پایۀ زیست پلیمر رژیمی به وسیله عصاره زیست فعال گیاهان [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • بسته بندی مهمات بسته بندی مهمات و لجستیک نظامی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • بسته بندی مواد غذایی تهیه و بررسی خواص فیلم چند جزیی زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • بوراکس سدیم مقاوم‌سازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بسته‌بندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل [دوره 5، شماره 18، 1393]

پ

  • پاستوریزاسیون ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پاک‌کننده مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پرتودهی مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • پرتودهی و فنّاوری نانو بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • پسته نقش بسته بندی در صادرات پسته ایران [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • پلی‌فنول و عصاره‌های گیاهی غنی‌سازی مواد بسته بندی بر پایۀ زیست پلیمر رژیمی به وسیله عصاره زیست فعال گیاهان [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • پلیمرهای زیست تخریب پذیر اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پلی‌وینیل‌آمین مروری بر استفاده از افزودنی‌های مقاومت خشک برای بهبود مقاومت‌های مقوای بسته‌بندی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پوشش دهی پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پوشش‌دهی تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • پوشش‌دهی بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]

ح

  • حلال مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ [دوره 5، شماره 19، 1393]

خ

  • خمیر حل شونده ویژگی و کاربرد خمیرهای حل شونده، مشتقات آن و نقش آنها در صنعت بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • خمیرهای حل شونده ویژگی و کاربرد خمیرهای حل شونده، مشتقات آن و نقش آنها در صنعت بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • خمیرهای مکانیکی بررسی مقایسه ای روش های مختلف کنترل مواد محلول و کلوئیدی (DCS) موجود در فرآیند ساخت کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • خواص عملکردی مواد مرکب زیست تخریب‌پذیر و نقش آن‌ها در اصلاح خواص عملکردی فیلم‌های بسته‌بندی بر پایه پروتئین‌ها [دوره 5، شماره 18، 1393]

د

  • دی آمونیوم هیدروژن فسفات مقاوم‌سازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بسته‌بندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • دانه های انار بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]

ر

  • راهکارها نقش بسته بندی در صادرات پسته ایران [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • روش الکتروشیمیایی (‏EC‏)‏ استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • روش بتل و چوب تبریزی مقاوم‌سازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بسته‌بندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل [دوره 5، شماره 18، 1393]

ز

  • زیست‌پلیمر غنی‌سازی مواد بسته بندی بر پایۀ زیست پلیمر رژیمی به وسیله عصاره زیست فعال گیاهان [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • زیست تخریب پذیر تهیه و بررسی خواص فیلم چند جزیی زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • زیست تخریب‌پذیر مواد مرکب زیست تخریب‌پذیر و نقش آن‌ها در اصلاح خواص عملکردی فیلم‌های بسته‌بندی بر پایه پروتئین‌ها [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • زیست محیطی و ترکیبات نفتی اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • زعفران بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران [دوره 5، شماره 20، 1393]

ژ

  • ژلاتین و کیتوزان تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • ژل آلوئه ورا بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]

س

  • ساختار و ویژگی‌ها طراحی و ساختار بسته‌بندی کاغذی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • سطوح بسته بندی نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • سلولزها بررسی مقایسه ای روش های مختلف کنترل مواد محلول و کلوئیدی (DCS) موجود در فرآیند ساخت کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]

ص

  • صادرات و واردات نقش بسته بندی در صادرات پسته ایران [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • صنایع چاپ بررسی مشکلات زیست محیطی و آلاینده‌های صنایع چاپ و بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • صنایع دستی بسته‌بندی و نقش آن در ارتقاء کیفی محصولات صنایع‌دستی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • صنایع دستی و تجاری سازی آسیب شناسی بسته بندی و عرضه محصولات صنایع دستی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • صنعت بسته بندی ویژگی و کاربرد خمیرهای حل شونده، مشتقات آن و نقش آنها در صنعت بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • صنعت بسته بندی اثر استیله کردن بر ویژگی های نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]

ط

  • طراحی طراحی و ساختار بسته‌بندی کاغذی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • طراحی ویژگی های طراحی بسته بندی های مواد غذایی [دوره 5، شماره 20، 1393]

ع

  • علائم نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی [دوره 5، شماره 20، 1393]

ف

  • فرآیند فشار بالا (HPP) ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • فراورده غذایی و بازاریابی ویژگی های طراحی بسته بندی های مواد غذایی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • فیلم چند جزیی تهیه و بررسی خواص فیلم چند جزیی زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • فیلم و پروتئین مواد مرکب زیست تخریب‌پذیر و نقش آن‌ها در اصلاح خواص عملکردی فیلم‌های بسته‌بندی بر پایه پروتئین‌ها [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • فنّاوری نانو مطالعه تأثیرات نانو سلولز تیمار شده با نانو ذرّات نقره بر روی ویژگی‌های مقاومتی و بهداشتی کاغذ‌های بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • فنّاوری هردل بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • فوردرنیر و کاغذ مقوای بسته‌بندی توپر [دوره 5، شماره 18، 1393]

ق

  • قند ریبوز و ژلاتین ماهی سردابی بررسی اثر افزودن اسید فرولیک و قند ریبوز بر خواص فیزیکی، ممانعتی و تعیین شاخص‌های رنگ‌سنجی فیلم بر پایه ‌ی ژلاتین ماهی سردابی در بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]

ک

  • کاغذ طراحی و ساختار بسته‌بندی کاغذی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • کاغذ بسته بندی پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • کاغذسازی بررسی مقایسه ای روش های مختلف کنترل مواد محلول و کلوئیدی (DCS) موجود در فرآیند ساخت کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • کاغذهای بسته بندی اثر استیله کردن بر ویژگی های نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • کامپوزیت اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • کیتوزان بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • کندسوز کردن مقاوم‌سازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بسته‌بندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل [دوره 5، شماره 18، 1393]

گ

  • گرافیک و عرضه محصولات بسته‌بندی و نقش آن در ارتقاء کیفی محصولات صنایع‌دستی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • گوشت سینه مرغ تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه [دوره 5، شماره 19، 1393]

ل

  • لجستیک تجاری بسته بندی مهمات و لجستیک نظامی [دوره 5، شماره 17، 1393]

م

  • مایکروویو و مهاجرت مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی [دوره 5، شماره 17، 1393]
  • محصولات نظامی و لجستیک نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • مرکب بررسی مشکلات زیست محیطی و آلاینده‌های صنایع چاپ و بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • مرکب و آلودگی مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • مشتقات سلولزی اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • مقاومت خشک مروری بر استفاده از افزودنی‌های مقاومت خشک برای بهبود مقاومت‌های مقوای بسته‌بندی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • مقاومت و سرعت پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • مقوای توپر مقوای بسته‌بندی توپر [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • ملاس و GPAM مروری بر استفاده از افزودنی‌های مقاومت خشک برای بهبود مقاومت‌های مقوای بسته‌بندی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • ممانعت پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • مواد غذایی غنی‌سازی مواد بسته بندی بر پایۀ زیست پلیمر رژیمی به وسیله عصاره زیست فعال گیاهان [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • مواد مرکب مواد مرکب زیست تخریب‌پذیر و نقش آن‌ها در اصلاح خواص عملکردی فیلم‌های بسته‌بندی بر پایه پروتئین‌ها [دوره 5، شماره 18، 1393]

ن

  • نانو ذرّات نقره و کاغذ بسته‌بندی مطالعه تأثیرات نانو سلولز تیمار شده با نانو ذرّات نقره بر روی ویژگی‌های مقاومتی و بهداشتی کاغذ‌های بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • نانو سلولز فیبریله شده مطالعه تأثیرات نانو سلولز تیمار شده با نانو ذرّات نقره بر روی ویژگی‌های مقاومتی و بهداشتی کاغذ‌های بسته‌بندی [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • نشاسته مروری بر استفاده از افزودنی‌های مقاومت خشک برای بهبود مقاومت‌های مقوای بسته‌بندی [دوره 5، شماره 19، 1393]
  • نشانه گذاری نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی [دوره 5، شماره 20، 1393]
  • نقش بسته بندی نقش بسته بندی در صادرات پسته ایران [دوره 5، شماره 18، 1393]
  • نمادها نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی [دوره 5، شماره 20، 1393]