نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلوی صادراتی ایرانی راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]

ا

  • احساس مشتری تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
  • استریل مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
  • الکتروریسی بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
  • الکتروفنتون کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
  • انجماد- ذوب تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
  • انحلال تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]

ب

  • بازاریابی رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
  • بازیافت کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
  • بسته بندی ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
  • بسته بندی رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
  • بسته بندی بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
  • بسته‌بندی بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
  • بسته‌بندی بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
  • بسته بندی آنتی میکروبیال مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
  • بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
  • بسته بندی بهبود یافته فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
  • بسته‌بندی پایدار کاربرد قارچ‌های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
  • بسته بندی فعال فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
  • بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
  • بسته بندی فعال مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
  • بسته بندی فعال مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
  • بسته بندی فعّال مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
  • بسته بندی مواد غذایی مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
  • بسته بندی مواد غذایی فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
  • بسته بندی مواد غذایی مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
  • بسته‌بندی مواد غذایی مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
  • بسته‌بندی مواد غذایی بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
  • بسته بندی هوشمند فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
  • بسته بندی هوشمند مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
  • بسته بندی هوشمند بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
  • بسته بندی و برند تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
  • بوم‌شناختی کشور هدف راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]

پ

  • پروتئین آب پنیر مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
  • پساب کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
  • پسماند مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
  • پیشگیری ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
  • پیشگیری وضعی ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
  • پلاستیک بسته‌بندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
  • پلاستیک مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
  • پلی آنیلین سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
  • پلیمرهای رسانا و زیست ‌تخریب‌پذیری سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
  • پوشش خوراکی تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
  • پوشش دهی مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]

ت

  • تجارت بین المللی بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
  • ترموپلاستیک مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
  • تلفن همراه ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
  • توت فرنگی تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
  • توسعه صادرات راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]

ج

  • جذّابیّت بسته بندی تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
  • جعل ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]

ح

  • حسگر بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]

خ

  • خرده فروشی مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
  • خلاقیت بسته بندی تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
  • خواص فیزیکی و شیمیایی تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]

ر

  • ریزپوشانی مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
  • رفتار خریدار بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
  • رنگ رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
  • روغن کنجد تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]

ز

  • زیست تخریب پذیر مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
  • زیست‌تخریب‌پذیری کاربرد قارچ‌های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
  • زیست تخریب پذیری و فعالیت فوتوکاتالیستی مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
  • زمان ماندگاری مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]

س

  • سلامت محور بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]

ش

  • شناخت مشتری تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
  • شناساگر بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]

ع

  • عملکرد سازمان تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
  • عملکرد عملیاتی بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
  • عناصر اطّلاعاتی بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
  • عناصر تصویری بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]

ف

  • فسادپذیری مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
  • فعالیت ضدمیکروبی مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
  • فعالیت ضدمیکروبی و بسته‌بندی مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
  • فیلم خوراکی تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
  • فیلم‌ سلولز بازسازی شده بسته‌بندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
  • فیلم لیگنوسلولزی تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
  • فیلم های خوراکی مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
  • فنّاوری نانو فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
  • فویل آلومینیوم و فیلم متالایز بسته‌بندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
  • فوم کاربرد قارچ‌های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
  • فوم مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]

ق

  • قارچ دکمه ای مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
  • قارچ و میسلیوم کاربرد قارچ‌های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]

ک

  • کاغذسازی کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
  • کالا بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
  • کیتین مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
  • کیتوزان مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
  • کیتوزان سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
  • کربوکسی متیل سلولز تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
  • کیفیت بسته بندی تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
  • کیفیت بسته‌بندی راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
  • کیفیت ماده غذایی بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
  • کُلش برنج تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]

گ

  • گوشت مرغ مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]

م

  • ماندگاری مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
  • متناسب‌سازی بسته راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
  • محصولات لبنی مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
  • محصولات مواد غذایی و بهداشتی بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
  • مدیریت بازاریابی رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
  • مدیریت دانش بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
  • مشکلات زیست محیطی مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]

ن

  • نانوامولسیون مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
  • نانوذرّات مواد بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
  • نانوکامپوزیت بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
  • نرم کنندگی مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
  • نشاسته مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
  • نشان گر مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
  • نظام حقوقی بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
  • نوآوری بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]

و

  • واکنش قهوه ای شدن آنزیمی مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]

ه

  • هشدار مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
  • هوش رقابتی تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]