اشعه فرابنفش نه تنها برای سلامتی افرادی که در معرض تابش این اشعه قرار میگیرند، مضر و خطرناک است، بلکه منجر به بروز آسیبهای مهمی به محتوی بستههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از طریق عبور از پوشش بستهبندی شفاف به داخل محتوا میشود. مراکز تحقیقاتی بستهبندی مشغول تحقیق در خصوص مهارکنندههای اشعه فرابنفش میباشند. افزودن مهارکنندههای اشعه فرابنفش به بستهبندی تا حد زیادی از عبور اشعه فرابنفش به داخل بستهبندی جلوگیری نموده و مانع از تغییرات محتوا در طول ماندگاری آن خواهد بود.