1
دانشگاه آزاد اسلامی کرج و مدیر کمیته استاندارد مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی
2
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
در سال های اخیر روشهای جدید فراوری مواد غذایی به شدّت مورد توجّه قرار گرفته اند و از آن جایی که شماری از این فنّاوری ها ممکن است نیازمند فراوری غذاها در داخل بستهبندی خود باشند، شناخت واکنش ها و تعاملات مابین بسته و خود فرایند، حائز اهمیت است. هدف اصلی این مقاله، مرور اطّلاعات موجود در منابع اطّلاعاتی مختلف در مورد اثرات روشهای مختلف فراوری غذاها روی بخشهای ذیل است: الف- خواص ساختاری، مکانیکی و بازدارنده جنسهای رایج مورد استفاده در بستهبندیهای غذایی. ب- رفتار کاهشی افزودنی های مورد استفاده در فیلمهای بستهبندی پلاستیکی.
امام پور, مصطفی, هاشمی طباطبایی, رامین, & حسینی شرقی, سید عبدالله. (1393). معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 4(14), -.
MLA
مصطفی امام پور; رامین هاشمی طباطبایی; سید عبدالله حسینی شرقی. "معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی", علوم و فنون بستهبندی, 4, 14, 1393, -.
HARVARD
امام پور, مصطفی, هاشمی طباطبایی, رامین, حسینی شرقی, سید عبدالله. (1393). 'معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی', علوم و فنون بستهبندی, 4(14), pp. -.
VANCOUVER
امام پور, مصطفی, هاشمی طباطبایی, رامین, حسینی شرقی, سید عبدالله. معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 1393; 4(14): -.