1. اعتمادیان، ی.، شعبانپور، ب.، صادقی ماهونک، ع.، شعبانی، ع.، یحیایی، م.، دوردیئی، خ. (1390). «اثر بسته بندی تحت خلأ بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید Rutilus frissii) kutum) نگهداری شده در یخ». نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. 7 (4): 298-304.
2. رزاقی منش، م.، قاسمی، ا.، رحیمی، ا.، شاکریان، ا.، دادار، م. (1392). «مطالعه آلودگی به سروتیپ های سالمونلا در میگو، لابستر و ماهی های عرضه شده در بازار اصفهان».نشریه دامپزشکی. 99: 19-15.
3. مشایخی، ف.، مرادی، ی.، گوهری اردبیلی، ا.، محمدزاده میلانی، ج.، زارع گشتی، ق.، رضوانی گیل کلائی، ع.، (1391). «اثر بسته بندیهای مختلف بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل(Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال».مجلّه علمی شیلات ایران. 22: 100-85.
4.Arashisar, S., Hisar, O., Kaya, M., Yanik, T. )2004(. "Effects of modified atmosphere and vacuum packaging on microbilogical and chemical properties of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets." Journal of food microbiology. 97: 209-214.
5.Bagge-Ravn, D., Ng, Y., Hjelm, M., Christiansen, J.N., Johansen, C. and Gram, L. )2003(. "The microbial ecology of processing equipment in different fish industries—analysis of the microflora during processing and following cleaning and disinfection." International Journal of Food Microbiology. 87(3): 239–250.
6.Erdogan, H.M., Cripps, P.J., Morgan, K.L. )2002(. "Optimization of a Culture Technique for the Isolation of Listeria monocytogenes from Faecal Samples." J Vet Med B Infect Dis Vet Public Health. 49(10):502-6.
7.Etemadi, H., Rezaei, M., Abedian Kenari, A. M. Hosseini, S. F. )2013(. "Combined Effect of Vacuum Packaging and Sodium Acetate Dip Treatment on Shelf Life Extension of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Refrigerated Storage." J. Agr. Sci. Tech. 15: 929-939.
8.Gram, L. )2009(. "Microbiological Spoilage of Fish and Seafood Products." Compendium of the
Microbiological Spoilage of Foods and Beverages. 87–119.
9.Irianto a; austin B. )2002(. "Use of probiotics to contral furnculosis in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss (walbaum).," Journal of fish Diseases. 25: 333-342.
10. Lalitha, K.V., Sonaji, E. R., Manju, S., Jose, L., Gopal, T. K. S. Ravisankar, C.N. )2005(. "Microbiological and biochemical changes in pearl spot (Etroplus suratensis Bloch) stored under modified atmospheres." Journal of Applied Microbiology. 99(5): 1222–8.
11.Maktabi, S., Fazalra, A., Ebrahimian, S. )2011(. "Incidence of Listeria species in Farmed tropical fish in Khuzestan, Iran." World Journal of Fish and Marine Sciences. 3(3): 206-209.
12.Perez-Alonso, F., Aubourg, S.P., Rodriguez, O., Barros-Velazquez, J. )2004(. "Shelf life extension of Atlantic pomfret (Brama brama) fillets by packaging under a vacuum-skin system." Journal of Food Research Technological. 218: 313-317.
13.Sahoo, J., Kumar, N. )2005(. "Quality of vacuum packaged muscle foods stored under frozen cinditions : A review."Journal of Food Science and Technology. 42: 209-213.
14.Shakila, R., Jeyasekaran, G., Vijayalakshmi, S. )2005(. "Effect of vacuum packaging on the quality characteristics of seer fish (Scomberomorus commersonii) chunks during refrigerated storage."Journal of Food Science and Technology. 42: 438-443.
15. Tavakoli, H.R., Soltani, M., Bahonar, A. )2012(. "Isolation of some human pathogens from fresh and smoked shad (Alosa kessleri) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)." Iranian Journal of Fisheries Sciences. 11 (2): 424- 429.
16.Yassoralipour, A., Bakar, J., Rahman, R. A., Fatimah, A., Bakar, B., Özogul, F. )2016(. "Effects of modified atmosphere packaging on microbiological load and physico-chemical properties of barramundi (Lates calcarifer Bloch) fillets at 8°C." Iranian Journal of Fisheries Sciences. 15(1): 457- 469.
17.Zhu D., Li A., Wang J., Li M., Cai T. Hu, J. )2007(. "Correlation between the distribution pattern of virulence genes and virulence of Aeromonas hydrophila strains." Frontiers of Biology in China, Volume 2, Issue 2, April, pp: 176-179.