1. گیوی، م (1395). «چگونگی تأثیرات رنگ در بستهبندی، بازاریابی و میزان فروش»، فصلنامه علوم و فنون بسته بندی، سال هفتم، شماره 26، ص 45-32.
2. تاج الدین، ب (1395). «مراحل مهم در طراحی بستهبندی میوهها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده»، فصلنامه علوم و فنون بسته بندی، سال هفتم، شماره27، ص 17-6.
3. کرمی، ح (1395). «نقش و اهمیت بستهبندی مواد غذایی در توسعه صادرات»، پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان.
4. فیض،د، و سلحشور، ا (1387)، «نقش بستهبندی در بازاریابی»، سمنان، انتشارات دانشگاه سمنان، چاپ اول.
5.امام پور، م (1384)، «احترام به مشتری، احترام به بستهبندی کالا، با ایجاد فرهنگ بستهبندی»، مجلّه صنعت بسته بندی، شماره 73، ص4.
6. امام پور، م (1385)، «حفظ کالا با ضربهگیرهای درون بستهبندی»، مجلّه صنعت بسته بندی، شماره 81، ص26-24.
7. خدابخش،ا (1384). «سرمایهگذاری در صنعت بستهبندی ایران»، ماهنامه صنعت بسته بندی، سال نهم، شماره 76.
8. کرمانی نژاد، ف، (1385)، «نگاهی به طراحی بستهبندی»، تهران، انشارات کارین.
9. شرفی، و (1395). لیزرل: آموزش گام به گام، ایلام: انتشارات هاوار.
10. طبیب لقمانی، ف س، صداقت، ن (1395). «مروری بر پاسخ مصرفکنندگان به فنّاوریهای جدید بستهبندی مواد غذایی»، فصلنامه علوم و فنون بسته بندی، سال هفتم، شماره 26، ص 17-6.
11. اتفاق، م (1382)، «آشنایی با روشها و فنون بستهبندی مناسب کالاها (قسمت اول)»، مجلّه بررسی های بازرگانی، شماره 2، ص 97 و101.
12. نوربخش، س ک، کشیر، ا.ق (1396). «نقش تجربیات و رویدادهای پیشین زندگی در رفتار خرید اجباری»، فصلنامه تحقیقات مدیریت آموزشی، سال هشتم، شماره4، ص 34-15.
13. ناوی ثانی، ر؛ شه منش، ع.ح، و ابطحی، س. و. ر، (1385)، «مبانی و مفاهیم درجهبندی و بستهبندی محصولات کشاورزی»، تهران، انتشارات شریف.
14. Taghavi, M., Seyedsalehi, A. (2015). "The effect of packaging and brand on children’s and parents’ purchasing decisions and the moderating role of pester power." British Food Journal, 8(117), pp. 2017-2038.
15. Aghekyan-Simonian, M., Forsythe, S., Kwon, W.S., Chattaraman, V. (2012). "The role of product brand image and online store image on perceived risks and online purchase intentions for apparel," Journal of Retailing and Consumer Services 19, 325–331.
16. Li, X., Jiang, Y., Li, W., Tang, Y. & Yun, J. (2014). "Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants." Food Sci. Technol. Int., 20, 99-108.
17. Kendra, K.V. (2010). "Modified atmosphere packaging of fresh produce: Current status and future needs." Food science and technology, 43(3): 381–392.
18. Blake .S, (2005), "Food packaging in a modern world". Management briefing: Technology Just – Food ; pg. 2.
19. Ampuero , O and Vila , N (2006), "Consumer perceptions of product packaging", Journal of consumer marketinVole 23/No2 , pp.102–114.
20. Wu, P., Yeong, Yeh, G.Y., Hsiao, C. (2011). "The effect of store image and service quality on brand image and purchase intention for private label brands."
21. Hung, I.B., Cha, H.S. (2013), "The mediating role of consumer trust in an online merchant in predicting purchase intention." International Journal of Information Management 33, 927– 939.
22. Diallo, M. F. (2012). "Effects of store image and store brand price-image on store brand purchase intention: Application to an emerging market." Journal of Retailing and Consumer Services, 19, 360–367.
23. Ares, G., Deliza, R. (2010). "Studying the influence of package shape and colour on consumer expectations of milk desserts using word association ad conjoint analysis," Food Quality and Preference, No.21, pp.930-937.
24. Hebden, L., King, L., Kelly, B., Chapman, K.(2011). "A Menagerie of promotional Characters: promoting Food to children through Food packaging," Journal of Nutrition Education and Behavior, 5(43), pp.349-355.
25. Huang, Jen-Hung. Lee, Bruce C. Y. Ho, Shu Hsun. (2004). "Consumer attitude toward gray market goods". International Marketing Review Vol. 21 No. 6, pp. 598- 614.
26. Gilaninia, Sh., Ganjinia, H., charmchi, k.(2013). "Affecting factors Journal of packaging milk production on guilan consumer behavior." Arabian Journal of Business and Management Review, 1(3).
27. Roberts, K., Stanley, E. M., Franklin, M. E., & Simons, R. F. (2014). "Decreased response monitoring in individuals with symptoms of trichotillomania." Psychophysiology, 51(7), 726-718.
28. Abdulkrim, M., Suleman, R., Abdulaziz, R. (2013). "The role of packaging in consumer's perception of product quality of the point of purchase." European Journal of Business and Management, 5(4).
29. Mutsikiwa, Marumbwa, J. (2013). "The Impact of Aesthetics package pesing Elements on consumer purchase Decision IOSR:" Journal of Business and Management, 8(5) pp. 64-71.
30. Kamaran, A., Ozer, B., Pascall, M., Alvarez, V.( 2015). "Recent Advances in Dairy Packaging ," Food Reviews International, 31, pp. 295-318.
31. Tiwasinga, W. and Sahachaisaeree, N. (2010). "Conflicting purchasers and users appea toward adesign goal determining children and parent purchasing decision: a case of toy packing design," Procedia Social and Behavioral Sciences, No.5, pp. 1357-1361.
32. Gollety, M., Guichard, N. (2011). "The dilemma of flavor and color in the choice of packaging by children,"Young consumer,1(12), pp. 82-90.