1. میرنظامی ضیابری، س.، (بهار 1389)،«اصول بستهبندی مواد غذایی»، چاپ چهارم، انتشارات آییژ، تهران.
2. صداقت، ن. (فروردین1385)، «تکنولوژی بستهبندی مواد غذایی: مبانی»، شابک: 7-04-9900-964، انتشارات مرز دانش.
3. طرح «مطالعات امکانسنجی مقدماتی طرح تولید قوطی کنسرو»، (فروردین 1390)، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران.
4. ساعتچی، ا.، (1394)، «مهندسی خوردگی»، چاپ سوم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان.
5. استاندارد ملّی ایران 2455 (1393)،«بستهبندی– پوششهای مورد مصرف در بستهبندی فلزی مواد غذایی و آشامیدنی- ویژگیها».
6. استاندارد ملّی ایران2509،(1393)،«بستهبندی – پوششهای مورد مصرف در بستهبندی فلزی – روشهای آزمون».
7. استاندارد ملّی ایران1881،(1381)، «ظروف فلزی غیرقابل نفوذ جهت نگهداری مواد غذایی (ویژگیها)».
8. قربانی، م،(1391)،«پوشش دادن فلزات»، چاپ سوم، انتشارات دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
9. حدادی اصل، و، (1385)، «تکنولوژی پلیمرها»، چاپ دوم، انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.
10. Geueke, B., (December 2016), “Dossier – Can Coatings”, Food Packaging Forum, DOI: 10.528/zenodo 200633, pp. 1-10.
11.
ISO 8442-6:2000, Materials and articles in contact with foodstuffs -- Cutlery and table holloware -- Part 6: Lightly silver-plated table holloware protected by lacquer.
12.K. T. Oldring P., Nehring U., (September 2007), “Packing Materials 7.Metal Packing for Food Stuffs”, International Life Science Institute, pp.1-39.
13.Safta M., Limam I., Bouajina A., Ousji B., JomaaEya, G. Turki, Belgaied S., RidhaDriss, M.&Kalfat, R.,(2018), “Characterization of the Migration of Bisphenol A and F Diglycidyl Ethers from Epoxy-coatedContainers to Food Simulants",Analytical Letters”, Vol.51, Issue 3: Tenth Maghreb-Europe Conference on Materials and Applications for Devices and Sensors (MADICA 2016).
14. Morsch S., LyonS., GibbonS. R.,(2017), “The Degradation Mechanism of an Epoxy-Phenolic Can Coating”,Progress in Organic Coatings, Vol. 102, 01, pp. 37-43
15. R. Slama M.,(1996), “Polyester and Vinyl Ester Coatings”, Journal of Protective Coatings & Linings, pp.88-109.