1. میر نظامی ضیابری ح، (بهار 1389)، «اصول بسته بندی مواد غذایی»، چاپ ششم، شابک: 4-76-7006-964، انتشارات آییژ.
2. فونتانا مارس،(1394)، مترجم: دکتر احمد ساعتچی، «مهندسی خوردگی»، چاپ سوم، ISBN:978-964-6122-26-0 ، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان.
3. باردل اینار، (1393)، مترجم: دکتر محمود پاکشیر، مهندس خشایار مرشد بهبهانی، «خوردگی و حفاظت»، چاپ اول، شابک: 8-469-462-964-978، انتشارات دانشگاه شیراز.
4. عظیمی آ. ، شعبانی ع.، طرقی نژاد م.، تدین م.، برنجیان ا.، جمشید یانج.، دهقاننیا م.، کارگر ح.،رحیمی د. (1393)، «بررسی خوردگی قوطی های قلع اندود حاوی کمپوت گلابی بر مبنای پوشش لاک اعمالی»، سمپوزیم فولاد 93، ص. 769- 775.
5. COLES R. , MCDOWELL D., KIRWAN M. J. , (2003), “Food packaging technology”, ISBN: 1-84127-221-3, Black Well Publishing. CRC PRESS.
6. Abdel-Gayoum Abdel-Rahman N., )2015(, “Tin-plate corrosion in canned foods”, Journal of Global Biosciences ,ISSN 2320-1355 , Volume 4, Number 7, pp. 2966-2971.
7. West J.M., 1986, “Basic Corrosion and Oxidation”,second edition, ISBN: 0-470-20297-19, Halsted Press-Paperback.
8. Jafari S.M., Amanjani M., Ganjeh M., Katouzian I., Sharifi N., 2018, “The influence of storage time and temperature on the corrosion and pressure changes within tomato paste cans with different filling rates”, Journal of Food Engineering, Volume 228, July, Pages 32-37.
9. Blunden S. ,Wallace T. ,2003, “Tin in canned food: a review and understanding of occurrence and effect “,Food and Chemical Toxicology ,Volume 41, Issue 12, Pages 1651-1662.
10. Gonzalo J. Benitez,Pablo A. Cirillo,Marcelo J. L. Gines,Walter A. Egli, 2006, “INTERNAL CORROSION IN TINPLATE CANS” ,16 th IAS Rolling Conference, San Nicolas, Argentina, PP. 583-590.