- احمدی .ز، میردهقان .ح، حکم آبادی . ح، شمشیری. ح ، (1392) . «استفاده از بستهبندیهای نانو و پوششدهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانههای پسته تازه»، نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، (شماره 4)، صفحات 367-374.
- دارائی گرمه خانی. ا ، میرزایی. ح ، کاشانی نژاد. م ، مقصودلو. ی .(1387). «استفاده از مواد هیدروکلوئیدی به عنوان پوششهای خوراکی به منظور تولید چیپس کم چرب»، مجلّه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، (شماره 6).
- قنبرزاده .ب، پزشکی .ا، الماسی .ه، (1390)، «فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی»، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، (شماره 31)، صفحات 123-135.
- بهرامیان .ف، جوانمرد .م، (1388)، «ماندگاری برشهای خربزه پوشش داده شده با پروتئین آب پنیر در شرایط سرد»، مجلّه علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران(شماره 2)، صفحات 53-62.
- جرجانی .س، همراهی .و، (1393)، «تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرآیند سرخ کردن بادمجان»، نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، (شماره 2)، صفحات 231-238.
- باباپور طاهر.ا ، (1389)، «اصلاح خواص فیلمهای خوراکی زیست تخریبپذیر بر پایة نشاسته توسط صمغهای گیاهی (کندر، کتیرا، زدو و سقز)»، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات.
- قنبرزاده.ب ، الماسی.ه ، (1388)، «بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای مرکب زیست تخریبپذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک»، فصلنامه علوم و صنایع غذایی،(شماره 2)، صفحات 35-42.
- شکرابی.آ ،(1387)، «بررسی تولید فیلمهای خوراکی از زئین و کیتوزان»، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات.
- شارقی.ب، شهدادنژاد.ک، محمدی.ه، (1394)، «مطالعه پایداری ساختاری آنزیم پپسین در حضور نانو ذرّات اکسید روی و اکسید آهن»، مجلّه پژوهشهای سلولی و مولکولی (مجله زیست شناسی ایران)، جلد 28(شماره 3) ، صفحات 344-351.
10. امامی فر.آ ،کدیور.م ،شاهدی .،م ، سلیمانیان زاد.ص ،(1389)، «ارزیابی اثر بستهبندیهای نانو کامپوزیتی حاوی نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتغال تازه»، مجلّه علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال ششم(شماره 1)، صفحات 57-67.
11. حسین زاده.ا ، سمرقندی.م.ر ، علی خانی.م.ر، روشنایی.ق، عسگری.ق ،(1391)، «کارایی ضدمیکروبی سوسپانسیون نانو ذرّه اکسید روی علیه باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی»، مجلّه سلامت و محیط، فصلنامه علمی پژوهشی انجمن علمی بهداشت محیط ایران، دوره پنجم(شماره4)، صفحات 474-463.
12. Milda E. Embuscado, Kerry C. Huber,(2009), “Edible Films and Coatings for Food Applications ,” Springer Science+Business Media. pages 57-59.
13. Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Mahdi Hashemi, V´eronique Coma .(2017). “Preparation and characterization of active emulsified films based on chitosan-carboxymethyl cellulose containing zinc oxide nano particles ,” International Journal of Biological Macromolecules ,2-5.
14. Xie.Y ,Yiping He,Irwin.P , Jin.T , Shi.X, ,(2011) “Antibacterial Activity and Mechanism of Action of Zinc Oxide Nanoparticles against Campylobacter jejuni ,” 77(7) , Pages 2325-2331.