دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

مروری

مروری بر کاربرد پسماندهای طبیعی در بسته‌بندی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1403

بهناز بازرگانی گیلانی


بسته‌بندی مواد غذایی با افزودن اسانس‌ و روغن‌های گیاهی در فیلم و پوشش‌های خوراکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1403

مانی جباری؛ میترا جباری؛ مینا جباری


مقاله پژوهشی

تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403

داریوش خادمی شورمستی؛ مهدی ذاکری؛ عبدالله علیزاده کارسالاری


پایش نشانگرهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ با بسته‌بندی فعال بر پایه آلژینات و عصاره زولنگ (Eryngium caucasicum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403

داریوش خادمی شورمستی؛ فهیمه مقیم نژاد


تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی بر میزان رضایت بیماران نسبت به پذیرش و خرید داروهای مکمل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 دی 1403

وحید رمضانی؛ مرضیه آسایش؛ محسن نبی میبدی؛ مصطفی شمس الدینی


توسعه مقیاسی برای سنجش شفافیت بسته‌بندی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 دی 1403

احمد فلاحی؛ امید مهدیه


تحلیلی بر رفتارهای انحرافی مثبت و منفی بسته بندی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1403

زهرا احمدی الوار؛ داود فیض؛ میثم مدرسی


استخراج پارادوکس‌ها و تبیین روابط حاکم بر آن‌ها در زنجیره تامین صنعت بسته‌بندی شکلات و بیسکویت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 دی 1403

سید محمد رضا داودی؛ سیدصدرالدین عالم؛ سیداکبر نیلی پور طباطبایی؛ ناصر خانی