در این پژوهش ویژگی های انبارمانی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر دمای هوای خشک کردن مورد مطالعه قرار گرفت. از نظر ارزیابی کیفی نیز مشاهده گردید که پذیرش رنگ، عطر، طعم و ظاهر در دمای 70 درجه سانتی گراد بهتر می باشد. بنابراین بهترین دما جهت تولید پودر گوجه فرنگی دمای 70 درجه سانتی گراد می باشد. پودر گوجه فرنگی بعد از خشک کردن در سه نوع بسته بندی سلوفان نازک، سلوفان ضخیم و شیشه برای مدّت سه ماه انبارمانی گردید. نتایج نشان داد که بسته بندی شیشه به عنوان بهترین بسته بندی جهت نگهداری پودر گوجه فرنگی می باشد.
مختاریان, محسن, کوشکی, فاطمه, بخش آبادی, حمید, & رشیدزاده, شیدان. (1390). ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی. علوم و فنون بستهبندی, 2(8), -.
MLA
محسن مختاریان; فاطمه کوشکی; حمید بخش آبادی; شیدان رشیدزاده. "ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی", علوم و فنون بستهبندی, 2, 8, 1390, -.
HARVARD
مختاریان, محسن, کوشکی, فاطمه, بخش آبادی, حمید, رشیدزاده, شیدان. (1390). 'ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی', علوم و فنون بستهبندی, 2(8), pp. -.
VANCOUVER
مختاریان, محسن, کوشکی, فاطمه, بخش آبادی, حمید, رشیدزاده, شیدان. ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی. علوم و فنون بستهبندی, 1390; 2(8): -.