1
دانشگاه آزاد اسلامی- کرج و مدیر کمیته استاندارد مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی
2
مشاور در تهیه و تدوین استانداردهای صنعتی و نظامی
3
دانشگاه آزاد اسلامی ورامین
چکیده
استفاده از میدان الکترومغناطیسی القایی با فرکانس بالا(EMI) یکی از روش های مورد استفاده در مراکز تحقیقاتی و صنایع غذایی دنیا است. این روش به عنوان یک روش شناخته شده مناسب برای از بین بردن باکتری های ناشی از فساد مواد غذایی بدون استفاده از حرارت است. در این روش، به سبب عدم استفاده از حرارت در استریل مواد غذایی، طعم و مزه مواد غذایی تغییر نمیکند. به علت افزایش محدودیت های اعمالی در قوانین بهداشتی و منظور کاهش خطرات و آسیب های وارده به بسته های مواد غذایی، در آینده پیش بینی می گردد تا تقاضا برای استریلیزاسیون مواد غذایی به روش EMI به صورت گسترده در صنعت بسته بندی افزایش یابد.
امام پور, مصطفی, رحمتی, محسن, & زند, نازنین. (1392). افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی. علوم و فنون بستهبندی, 4(13), -.
MLA
مصطفی امام پور; محسن رحمتی; نازنین زند. "افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی", علوم و فنون بستهبندی, 4, 13, 1392, -.
HARVARD
امام پور, مصطفی, رحمتی, محسن, زند, نازنین. (1392). 'افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی', علوم و فنون بستهبندی, 4(13), pp. -.
VANCOUVER
امام پور, مصطفی, رحمتی, محسن, زند, نازنین. افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی. علوم و فنون بستهبندی, 1392; 4(13): -.