در مطالعه حاضر اثر پوشش ژلاتین-کیتوزان به عنوان بستهبندی اولیه بر روی کیفیت سینه مرغ در طی یک دوره 9 روزه در شرایط نگهداری سرد(4 درجه سانتیگراد) بررسی شد. در این تحقیق، از 3 غلظت ژلاتین (3، 6 و 8%) و 2 غلظت کیتوزان(1و 2%) برای پوششدهی تکّههای مرغ استفاده شد. کیفیت میکروبی (بار باکتریایی کل) و شیمیایی (بازهای ازته فرّار و شاخص پراکسید) نمونهها در دوره 9 روزه (هر 3 روز) مورد ارزیابی قرار گرفت. میزان این شاخصها در شاهد به صورت روند معناداری بیشتر از نمونههای پوششی بود و رشد میکروبی، بازهای ازته فرّار و شاخص پراکسید در نمونههای با درصد بالاتر کیتوزان و ژلاتین کندتر بود. به دلیل رشد میکروبی بالاتر در شاهد، میزان بازهای ازته هم بیشتر بود. بین ژلاتین 3% با ژلاتین 6 و 8% اختلاف معنادار بوده و تیمار با ژلاتین3% روند افزایشی بیشتری در بازهای ازته فرّار و رشد میکروبی داشته است. بنابراین میتوان گفت که پوششدهی باعث حفظ کیفیت نمونهها در کل دوره نگهداری شد.