مصرف روزافزون آب و کمبود منابع آب تازه در دسترس، استفاده مجدّد از پساب در صنایع برای تأمین بخشی از آب مورد نیاز صنعت را به موضوعی اجتنابناپذیر تبدیل کرده است. تولید روز افزون محصولات کاغذی به خصوص مصرف روز افزون کاغذ در صنایع بستهبندی از خمیر چوب و همچنین بازیافت محصولات مصرف شدۀ آنها که پیامد آن ورود بخش دیگری از آلایندهها به محیط زیست است، افزایش نگرانیها را در رابطه با محیط زیست در پی داشته است. بدین منظور در پژوهش حاضر، پساب صنایع خمیر و کاغذ (مطالعه موردی: واحد حوضچه هضم پساب یک کارخانه کاغذ بستهبندی) با بهرهگیری از روش الکتروشیمیایی(EC) مورد ارزیابی و تیمار قرار گرفت. در روش تیمار الکتروشیمایی، نمونهبرداری از حوضچه هضم پساب مطابق کتاب روشهای استاندارد آزمایشهای آب و فاضلاب انجام شد و تأثیر عوامل مختلف از جمله مقادیر COD، TDS و TSS و هدایت الکتریکی پساب بررسی گردید. نتایج نشان داد که در مدّت زمان 30 دقیقه، مقدار COD باقیمانده در حجم 500 میلی لیتر پساب، از 985 به 240 میلیگرم در لیتر کاهش یافته است.
جاوید, لاله, کشمیری زاد, الهام, جهان لتیباری, احمد, & حافظی, بهنام. (1393). استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ. علوم و فنون بستهبندی, 5(20), -.
MLA
لاله جاوید; الهام کشمیری زاد; احمد جهان لتیباری; بهنام حافظی. "استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ", علوم و فنون بستهبندی, 5, 20, 1393, -.
HARVARD
جاوید, لاله, کشمیری زاد, الهام, جهان لتیباری, احمد, حافظی, بهنام. (1393). 'استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ', علوم و فنون بستهبندی, 5(20), pp. -.
VANCOUVER
جاوید, لاله, کشمیری زاد, الهام, جهان لتیباری, احمد, حافظی, بهنام. استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ. علوم و فنون بستهبندی, 1393; 5(20): -.