کرج خیابان کوثر بن بست اشکان الله یار ساختمان عرفان واحد 1
چکیده
در این تحقیق پتانسیل استفاده از نانو پوشش ها در صنایع بسته بندی مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین منظور این تحقیق در سه بخش کاربرد نانو پوشش ها در صنایع غذایی، نانو پوشش های طبیعی، خوراکی و تجزیه شونده طبقه بندی و ارائه گردیده است. استفاده از پوشش هایی در مقیاس نانو و یا چند اتمی، امکانات ویژهای را در صنایع بسته بندی به وجود آورده است. پوشش ها که از دیرباز نقش خود را در حفاظت و زیباسازی سطوح نشان دادهاند، امروزه و بخصوص در آینده، تواناییهای ویژهای را به کمک فنّاوری نانو به نمایش گذاشته و خواهد گذاشت. استفاده از پوشش ها در مقیاس نانو، مانند نانو موادی با پوشش های آنتیباکتریال فاقد میکروبکش های شیمیایی، مقاوم در برابر مواد شیمیایی، قلیایی و حرارت با انعطاف پذیری مناسب، لاک های مقاوم به خراش و خوردگی با انعطاف پذیری مناسب، پوشش های طبیعی و خوراکی که با درنظر گرفتن محل و نوع نانو پوشش مصرفی تغییر خواهد کرد، میتواند قابلیت ها و توانایی های بسیار خوبی را به صنعت بسته بندی مواد غذایی عرضه کنند. به طور کلی می توان گفت استفاده از نانو پوشش ها در صنایع بسته بندی باعث افزایش خواص کمی و کیفی محصول بسته بندی شده و زمان ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهد.
سوخته سرایی, علیرضا, & نوروزی, الهام. (1394). افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 6(21), 56-69.
MLA
علیرضا سوخته سرایی; الهام نوروزی. "افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی", علوم و فنون بستهبندی, 6, 21, 1394, 56-69.
HARVARD
سوخته سرایی, علیرضا, نوروزی, الهام. (1394). 'افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی', علوم و فنون بستهبندی, 6(21), pp. 56-69.
VANCOUVER
سوخته سرایی, علیرضا, نوروزی, الهام. افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 1394; 6(21): 56-69.