نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلژینات تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 1-9]

ا

  • اسید اسکوربیک تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 1-9]

ب

  • بسته بندی بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 31-37]
  • بسته بندی مروری بر توسعه کاغذهای سوپر آب گریز: اصول، ساختار و نقش آن ها در جایگزینی محصولات پلاستیکی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 51-58]
  • بسته‌بندی سبز بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 39-50]
  • بسته‌بندی فعال تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 1-9]
  • بسته‌بندی هوشمند بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی هوشمند و پایدار برکارایی زنجیره تامین در صنعت غذایی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 11-20]

پ

  • پایداری بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی هوشمند و پایدار برکارایی زنجیره تامین در صنعت غذایی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 11-20]
  • پروپیل گالات تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 1-9]
  • پوشش یخی بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 31-37]

ت

  • تحلیل محتوا تحلیل محتوای مقالات فصلنامه علوم و فنون بسته‌بندی (شماره 1 تا 59) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 21-30]

ر

  • رفتار خرید اتفاقی بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 39-50]

ز

  • زنجیره تأمین بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی هوشمند و پایدار برکارایی زنجیره تامین در صنعت غذایی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 11-20]

ص

  • صنعت غذایی بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی هوشمند و پایدار برکارایی زنجیره تامین در صنعت غذایی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 11-20]

ف

  • فصلنامه تحلیل محتوای مقالات فصلنامه علوم و فنون بسته‌بندی (شماره 1 تا 59) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 21-30]
  • فیله منجمد بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 31-37]

ک

  • کازئینات تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 1-9]
  • کاغذ سوپر آب‌گریز مروری بر توسعه کاغذهای سوپر آب گریز: اصول، ساختار و نقش آن ها در جایگزینی محصولات پلاستیکی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 51-58]
  • کیفیت بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 31-37]

م

  • ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 31-37]
  • محصولات جایگزین پلاستیک مروری بر توسعه کاغذهای سوپر آب گریز: اصول، ساختار و نقش آن ها در جایگزینی محصولات پلاستیکی [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 51-58]
  • مشخصات اطلاعاتی بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 39-50]
  • مشخصات بسته‌بندی بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 39-50]
  • مشخصات گرافیکی بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 39-50]
  • مقاله تحلیل محتوای مقالات فصلنامه علوم و فنون بسته‌بندی (شماره 1 تا 59) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 21-30]

ن

  • نشریات علمی تحلیل محتوای مقالات فصلنامه علوم و فنون بسته‌بندی (شماره 1 تا 59) [دوره 16، شماره 61، 1404، صفحه 21-30]