بستهبندی مواد غذایی ایمنی مواد غذایی را فراهم میکند و همچنین نگهداری و حملونقل آنها را راحت کرده است؛ اما مهاجرت مواد بستهبندی به درون مواد غذایی و خطرساز بودن آن برای سلامتی مصرفکننده باعث شده است که تحقیقات گستردهای در زمینه نحوه انتقال این مواد انجام شود. در این طرح راجع به ویژگی نرمکنندههای موجود در مواد بستهبندی و مهاجرت آنها از پلاستیکها به مواد غذایی بحث میشود و با استفاده از آزمونهای مهاجرت، تأثیر فرآیندهای اعمال شده روی بستهها، و همین طور برهمکنش بین بستهبندی و مواد غذایی که در نهایت منجر به تغییرات فیزیکی و شیمیایی مواد بستهبندی گردیده و مهاجرت را تشدید میکنند، بخش دیگری از بررسیهای این طرح خواهند بود.
حسینی, مهدیه, ضیایی فر, امان محمد, & قوس قانی, امین. (1391). تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی. علوم و فنون بستهبندی, 3(12), -.
MLA
مهدیه حسینی; امان محمد ضیایی فر; امین قوس قانی. "تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی", علوم و فنون بستهبندی, 3, 12, 1391, -.
HARVARD
حسینی, مهدیه, ضیایی فر, امان محمد, قوس قانی, امین. (1391). 'تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی', علوم و فنون بستهبندی, 3(12), pp. -.
VANCOUVER
حسینی, مهدیه, ضیایی فر, امان محمد, قوس قانی, امین. تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی. علوم و فنون بستهبندی, 1391; 3(12): -.