بستهبندی مواد غذایی در پاسخ به نیاز حفاظت محصولات غذایی از محیطهای داخلی و خارجی و همچنین در پاسخ به انتظار مصرف کنندگان برای آسایش و امنیت محصولات گسترش یافت. تحقیقات اخیر نشان داده است که 72% از مصرفکنندگان در آمریکا حاضرند مقدار پول بیشتری برای اطمینان از تازگی محصول دریافتی به وسیله انواع بستهبندیها پرداخت نمایند. بسیاری از بستهبندیهایی که اخیراً گسترش یافتهاند روی افزایش عمر ماندگاری محصول و کیفت بالاتر محصول تحویلی به مصرفکننده تأکید دارند. این پیشرفتها بدون بهبود مواد مصرفی در بستهبندیها، استفاده از انواع مختلف سنسورها در بستهبندی مواد غذایی و کاربرد اصول مهندسی امکانپذیر نخواهد بود. در این مقاله، سعی شده است بستهبندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در نهایت، روش ارزیابی مدّت ماندگاری توضیح داده خواهد شد.
هارونی, امیر, & جعفری, سید مهدی. (1392). ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده. علوم و فنون بستهبندی, 4(15), -.
MLA
امیر هارونی; سید مهدی جعفری. "ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده", علوم و فنون بستهبندی, 4, 15, 1392, -.
HARVARD
هارونی, امیر, جعفری, سید مهدی. (1392). 'ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده', علوم و فنون بستهبندی, 4(15), pp. -.
VANCOUVER
هارونی, امیر, جعفری, سید مهدی. ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده. علوم و فنون بستهبندی, 1392; 4(15): -.