اخیراً به دلایل نگرانیهای زیست محیطی و همچنین تقاضاهای بالا برای حداقل کردن فرایندهای مواد غذایی استفاده از بستهبندی ضد میکروبی در صنعت غذا توجّه زیادی را به خود جلب کرده است. سامانههای تولید دی اکسید کربن و اتانول، فنّاوریهای تثبیتسازی مواد ضد میکروبی روی فیلمها و پوشش فیلمها با این مواد و همچنین اصلاح سطح فیلمها از جمله روشهای کاربرد این بستهبندیها در صنعت غذاست. مواد ضد میکروبی استفاده شده در بستهبندی، باید فاز تأخیر میکروارگانیسم را افزایش و فاز رشد آنها را کاهش دهند تا بتوانند زمان نگهداری محصول را، ضمن حفظ کیفیت و ایمنی افزایش دهند.
گنجه, محمد, جعفری, سید مهدی, & امان جانی, مراد. (1392). استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون بستهبندی, 4(16), -.
MLA
محمد گنجه; سید مهدی جعفری; مراد امان جانی. "استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی", علوم و فنون بستهبندی, 4, 16, 1392, -.
HARVARD
گنجه, محمد, جعفری, سید مهدی, امان جانی, مراد. (1392). 'استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی', علوم و فنون بستهبندی, 4(16), pp. -.
VANCOUVER
گنجه, محمد, جعفری, سید مهدی, امان جانی, مراد. استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون بستهبندی, 1392; 4(16): -.