فیلمهای پروتئینی مورد استفاده در بستهبندی مواد غذایی، علیرغم دارا بودن مزایای زیاد همچون تخریبپذیری و تجدیدپذیری، دارای دو ضعف اساسی از قبیل ضعیف بودن خواص مکانیکی و نیز ممانعتکنندگی در برابر نفوذ بخار آب میباشند. تلاشها برای بهبود خواص عملکردی فیلمهای پروتئینی مختلف، از روشهای اصلاح فرمولاسیون[1]، ایجاد اتصالات عرضی بین مولکولها و تهیه مواد مرکب بر پایه پروتئینها، در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است. در این مقاله، تحقیقات انجام شده برای اصلاح خواص عملکردی فیلمهای پروتئینی تهیه شده از منابع مختلف پروتئینی از طریق تهیه مواد مرکب بر پایه پروتئینها، مرور شده است. 3- Formulation
عبدالهی مقدم, محمد رضا, & صداقت, ناصر. (1393). مواد مرکب زیست تخریبپذیر و نقش آنها در اصلاح خواص عملکردی فیلمهای بستهبندی بر پایه پروتئینها. علوم و فنون بستهبندی, 5(18), -.
MLA
محمد رضا عبدالهی مقدم; ناصر صداقت. "مواد مرکب زیست تخریبپذیر و نقش آنها در اصلاح خواص عملکردی فیلمهای بستهبندی بر پایه پروتئینها", علوم و فنون بستهبندی, 5, 18, 1393, -.
HARVARD
عبدالهی مقدم, محمد رضا, صداقت, ناصر. (1393). 'مواد مرکب زیست تخریبپذیر و نقش آنها در اصلاح خواص عملکردی فیلمهای بستهبندی بر پایه پروتئینها', علوم و فنون بستهبندی, 5(18), pp. -.
VANCOUVER
عبدالهی مقدم, محمد رضا, صداقت, ناصر. مواد مرکب زیست تخریبپذیر و نقش آنها در اصلاح خواص عملکردی فیلمهای بستهبندی بر پایه پروتئینها. علوم و فنون بستهبندی, 1393; 5(18): -.