امروزه استفاده از نانوذرّات به دلیل سبکی، تجدیدپذیری، سطح ویژه زیاد و ایجاد مقاومت فراوان در کامپوزیتهای سلولزی و کاغذ بسیار حائز اهمیت بوده و با شناسایی و بهرهگیری از فنّاوری نانو فرصتهای عظیمی در اختیار صنایع سلولزی و بستهبندی قرار گرفته است. نانولیگنوسلولز مواد دارای ویژگیهای جالبی مانند تجدیدپذیری، قیمت پایین، سطح ویژه و مقاومت بسیار زیاد، پایداری شیمیایی و مکانیکی، ساختار شبکهای و ظرفیت تبادل کاتیونی زیاد میباشند. با توجّه به اهداف صنایع بستهبندی برای ارتقاء ویژگیهای کاغذ و کارتن بستهبندی، استفاده از مواد زیستسازگار با محصول و همچنین قیمت پایین، امری ضروری به نظر میرسد. استفاده از نانو سلولز فیبریله شده برای تقویت کاغذ و کارتن مورد استفاده در صنایع بستهبندی اقتصادی نمیباشد؛ زیرا این محصولات عمدتاً دارای رنگ تیره(قهوهای) هستند و الزامی برای استفاده از نانو سلولز فیبریله شده که حاوی سلولز خالص و رنگبری شده است، نمیباشد. بنابراین کاربرد نانو لیگنو سلولز فیبریله شده بجای نانو سلولز فیبریله شده در پوششدهی کاغذ و کارتن مورد استفاده برای صنعت بستهبندی موجب کاهش هزینههای مواد اولیه، مصرف انرژی و تولید (رنگبری و همگنسازی) این ماده میگردد.
زبردست, مینا, & افرا, الیاس. (1394). بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 6(24), -.
MLA
مینا زبردست; الیاس افرا. "بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی". علوم و فنون بستهبندی, 6, 24, 1394, -.
HARVARD
زبردست, مینا, افرا, الیاس. (1394). 'بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی', علوم و فنون بستهبندی, 6(24), pp. -.
VANCOUVER
زبردست, مینا, افرا, الیاس. بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی. علوم و فنون بستهبندی, 1394; 6(24): -.