نظارت بر کیفیت و فساد محصولات گوشتی تازه، با هدف کاهش ابتلا به بیماریهای غذایی و کاهش تولید ضایعات گوشتی در طول زنجیره تامین آن، ضروری است. اگرچه، سامانههای سنتی بسته بندی قادر به ارائه خدمات کمی در زمینه نظارت بر زنجیره تأمین می باشند؛ اما سامانه های جدید بسته بندی هوشمند با هدف نظارت بر کیفیت گوشت های بسته بندی شده و یا محیط پیرامون آن، در حال پیشرفت به سمت ارائه راه حل های نوآورانه در صنعت تولید و عرضه فرآورده های گوشتی می باشند. به طوری که، انواع شناساگرهای تجاری دما- زمان، اکسیژن، یکپارچگی، شناساگرهای تازگی و رادیو فرکانس با مفاهیم هوشمند، در جهت بهبود شرایط نگهداری و کاهش ضایعات محصولات گوشتی تازه و ایمن تر، تا کنون به بازار مواد غذایی معرفی شده اند. با این حال، هر یک از این روش ها دارای معایب و مزایای بوده، که عملکرد و کارایی آن سامانه را تحت تأثیر قرار میدهد.
مهدویان مهر, حامد, & صداقت, ناصر. (1394). مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها. علوم و فنون بستهبندی, 6(24), 70-86.
MLA
حامد مهدویان مهر; ناصر صداقت. "مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها", علوم و فنون بستهبندی, 6, 24, 1394, 70-86.
HARVARD
مهدویان مهر, حامد, صداقت, ناصر. (1394). 'مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها', علوم و فنون بستهبندی, 6(24), pp. 70-86.
VANCOUVER
مهدویان مهر, حامد, صداقت, ناصر. مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها. علوم و فنون بستهبندی, 1394; 6(24): 70-86.