بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی

نوع مقاله: مروری

نویسندگان

1 کارشناس ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر

2 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

چکیده

در این بررسی به وضوح قابل مشاهده است که بسته بندی انواع چای ایرانی در اکثر موارد فاقد خلاقیت، استاندارد و روش های گرافیکی به روز و مورد تقاضای بازار در ایران و بازارهای صادراتی است، بنابراین برای بهبود صنعت بسته بندی ایران، به ارزیابی و گردآوری نشان و بسته بندی یک شرکت ایرانی و تولید کننده چای و دمنوش های گیاهی پرداخته شده است، همچنین بسته بندی محصولات این شرکت مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. در این مقاله نقاط ضعف و قوت بسته ها مورد بررسی قرار گرفته و در پایان نکات و پیشنهاداتی برای طراحان و پژوهشگرانی که در این زمینه خواستار فعالیت می باشند، درج شده است. این مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان «بررسی ویژگی های طراحی برندینگ و طراحی بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی در ایران» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پاییز 97 استخراج شده است.

کلیدواژه‌ها


عنوان مقاله [English]

An Investigation of the Packaging Design Characteristics in Tea and Herbals of an Iranian Company

نویسندگان [English]

  • Nahid Boostani 1
  • Maryam Lari 2
1 Master of Arts Research, Islamic Azad University of Islamshahr Unit
2 Faculty Member Islamic Azad University, Islamshahr Unit
چکیده [English]

In this study, it is noteworthy that the packaging of Iranian teas in most cases lacks the creativity, standards, and up-to-date graphic methods demanded by the Iranian market and export markets, therefore in order to improve the Iranian packaging industry, the label and packaging of an Iranian company producing tea and herbal drinking has been evaluated, as well as analyzing its products in terms of packaging. This article examines the strengths and weaknesses of packages and concludes with tips and suggestions for designers and researchers who want to work in this field. This article is extracted from a master's thesis entitled "Investigating the Branding and Packaging Design Specifications of Tea and herbal in Iran" at Islamic Azad University, Islamshahr Branch in Autumn 97.

کلیدواژه‌ها [English]

  • Package design
  • Tea Packaging Design
  • Design of Herbal Packaging

1. صفاری، س، (1394)، «بسته­بندی چای ایران»، تهران، انتشارات مظاهری

2. صرافی­زاده، م. ح، (اسفند 1374). «بسته بندی و نقش آن در صادرات»، مقاله ارائه شده در هشتمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران،.

3. معتمدی فر، ک، (1388). «شناخت بسته­بندی»، انتشارات فرات.

4. امام پور، م. (1388). «مبانی طراحی در بسته­بندی»، انتشارات فرات.

5. کاتلر، ف. (1389). «مدیریت برندهای صنعتی»، کامبیز حیدر زاده، نشر سیته.

6. مشکی، س. (1378). «مدیر پروژه و مدیر هنری»، انتشارات یساولی.