فنّاوری نانو یک فناوری توانمند در استفاده از ماهیت مواد در سطح اتم و مولکول میباشد و بر روی خصوصیات، سنتز، تغییرات ساختار زنده و غیر زنده کمتر از 100 نانومتر متمرکز شده است. در صنایع غذایی، بستهبندی یکی از عوامل مؤثر در حفظ کیفیت و امنیت غذا میباشد و از آنجایی که استفاده از نانوکامپوزیتها در ساختار پلیمرهای بستهبندی غذایی، موجب بهبود خواص نگهدارندگی پلیمرها میشود و کارایی بالای نانوذرات و نانو لولهها زمینه استفاده پلیمرهای زیستتجزیهپذیر را در صنعت بستهبندی مواد غذایی فراهم نموده است. اولین عرصه ارتباط فناوری نانو با صنایع غذایی، بستهبندی مواد غذایی میباشد. در این مقاله دربارهی نقش فناوری نانو در صنایع غذایی و بستهبندی مواد غذایی بحث میشود.