• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 1، شماره 3، آذر 1389 (314) 
تعداد مقالات: 8
بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده

وحید قنبری؛ شیلان رشید زاده

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 370.4 K

بسته بندی و نشانه گذاری مهمات

حسن صراف جوشقانی؛ اسماعیل نجفی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 346.63 K

تعیین مسیر و هدف در طراحی گرافیک بسته بندی نوشیدنی

سید محمود محمودی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 671.44 K

بسته بندی، عامل توسعه تجارت

مصطفی امام‌پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 157 K

فنّاوری چسب در صنعت مقوای کنگره‌ای

حسین ناظرانی هوشمند

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 352.97 K

کاربردهای جدید ریز پوشانی در بسته بندی

شیرین کیا؛ علیرضا مقدم

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 480.13 K

پوشش های خوراکی در بسته بندی

حبیب الله میرزایی؛ زهره کرمی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 456.15 K

فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی

ابوالقاسم مروجی؛ میثم مصطفوی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 209.74 K

علوم و فنون بسته‌بندی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)
شماره 4
315
شماره 3
314
شماره 2
313
شماره 1
312

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فراخوان مقاله 1400-05-20
  • انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران 1398-12-29

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی «علوم و فنون بسته بندی» آزاد است.

 

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0).

 

تبعیت از قوانین کمیته اخلاق نشر

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©