• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 1، شماره 2، شهریور 1389 (313) 
تعداد مقالات: 7
بررسی اثر چاپ برمیزان کاهش مقاومت فشار عمودیBCT)‌)کارتن

سید محمد جواد سپیده دم؛ محمد علی حسن

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 272.61 K

لوگو و نام محصول در بسته‌بندی نوشیدنی

سید محمود محمودی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.16 M

تهیه پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر نشاسته، پلی‌اتیلن و بررسی خواص آنها

عبدالرسول ارومیه ای؛ پگاه نوشه

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 635.38 K

بسته بندی پوشاک

مصطفی امام‌پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.13 M

فناوری بسته‌بندی خرما

حسن صراف جوشقانی؛ هادی عبدالهی صفی آبادی؛ رضا حجت فرسنگی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.23 M

محافظت از بسته‌بندی شفاف در برابر اشعه فرابنفش

منیژه عبدی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 251.02 K

بسته‌بندی سلولزی با مقوای کنگره‌ای

حسین ناظرانی هوشمند

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 187.06 K

علوم و فنون بسته‌بندی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)
شماره 4
315
شماره 3
314
شماره 2
313
شماره 1
312

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فراخوان مقاله 1400-05-20
  • انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران 1398-12-29

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی «علوم و فنون بسته بندی» آزاد است.

 

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0).

 

تبعیت از قوانین کمیته اخلاق نشر

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©