گز یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمیشود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این محصول ایجاد میشود که ممکن است ناشی از اکسایش در مغزها باشد. از طرفی در صورت عدم بسته بندی مناسب، گز در مناطق با رطوبت محیطی پایین، خشک و در مناطق با رطوبت محیطی بالا، نرم و چسبنده میشود. در این تحقیق راهکارهایی در رابطه با کاهش مشکلات مذکور شامل بررسی فرایند اکسایش مغزها، استفاده از اتمسفر اصلاح شده و جاذبهای اکسیژن برای کاهش اکسایش و بسته بندی با خاصیت ممانعتی بالا برای کاهش افت رطوبت در گز مورد بررسی قرار گرفته است.
امینی هرندی, سعیده, کاشانی نژاد, مهدی, گوهریان, محمد, & علی زاده, صبیحه. (1393). اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده. علوم و فنون بستهبندی, 3(10), -.
MLA
سعیده امینی هرندی; مهدی کاشانی نژاد; محمد گوهریان; صبیحه علی زاده. "اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده", علوم و فنون بستهبندی, 3, 10, 1393, -.
HARVARD
امینی هرندی, سعیده, کاشانی نژاد, مهدی, گوهریان, محمد, علی زاده, صبیحه. (1393). 'اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده', علوم و فنون بستهبندی, 3(10), pp. -.
VANCOUVER
امینی هرندی, سعیده, کاشانی نژاد, مهدی, گوهریان, محمد, علی زاده, صبیحه. اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده. علوم و فنون بستهبندی, 1393; 3(10): -.