از جمله موضوعاتی که اخیراً مورد توجّه قرار گرفته استفاده از نانوذرّات در بستهبندیهای مواد غذایی میباشد، زیرا اغلب موادی که برای بستهبندی مواد غذایی به کار میروند، دارای معایبی از قبیل غیر قابل تجزیه بودن در محیط زیست، مقاومت و استحکام پایین و نفوذپذیر بودن در مقابل اکسیژن میباشند که استفاده از آنها را محدود کرده است. استفاده از کامپوزیتهای نانو در بستهبندی مواد غذایی منجر به طولانیتر شدن مدّت ماندگاری ماده غذایی و همچنین ممانعت از شیوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی میشود، چرا که فنّاوری نانو با جا به جا کردن سطح پوشش مواد، میتواند تقریباً از ورود هر میکروارگانسیمی به ماده غذایی جلوگیری کند. استفاده از نانو ذرّات نقره در بستهبندی مواد غذایی دارای توان بالای میکروبزدایی میباشد و مدّت ماندگاری ماده غذایی را دو تا سه برابر افزایش میدهد. امروزه از ترکیب دی اکسید تیتانیوم و اکسید روی در سطح وسیع به صورت نانو ذرّه در ساختار بستهبندی مواد غذایی استفاده میشود. دی اکسید تیتانیوم مادهای ارزان قیمت با بازده بالا میباشد. همچنین دی اکسید تیتانیوم و اکسید روی سبب حفظ حداکثر مواد مغذّی، تازگی و کاهش بار میکروبی در ماده غذایی بستهبندی شده میگردند.
محمدیان, فریدالدین, عجم, مریم, & سعیدیان, مینا. (1391). استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها. علوم و فنون بستهبندی, 3(12), -.
MLA
فریدالدین محمدیان; مریم عجم; مینا سعیدیان. "استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها", علوم و فنون بستهبندی, 3, 12, 1391, -.
HARVARD
محمدیان, فریدالدین, عجم, مریم, سعیدیان, مینا. (1391). 'استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها', علوم و فنون بستهبندی, 3(12), pp. -.
VANCOUVER
محمدیان, فریدالدین, عجم, مریم, سعیدیان, مینا. استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها. علوم و فنون بستهبندی, 1391; 3(12): -.