هدف این تحقیق، بررسی پتانسیل تهیه یک فیلم زیست تخریبپذیر از پروتئینهای دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیلم پروتئینی تهیه شده به منظور بستهبندی مواد غذایی بود. ابتدا فیلم از کنسانتره پروتئینی دانه گاودانه و گلیسرول تهیه و برخی از خصوصیات فیـزیکوشیمیایی آن اندازهگیری شد. در مرحله بعد کلرور کلسیم در چهار سطح 1/0، 4/0، 7/0 و 1 درصد وزنی/ وزنی کنسانتره پروتیئنی به محلول تشکیلدهنده فیلم اضافه و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلمهای تهیه شده مورد ارزیابی قرار گرفت. مطابق با نتایج به دست آمده، در حضور کلرور کلسیم خصوصیات فیزیک وشیمیایی فیلمهای تهیه شده به ویژه میزان مواد محلول کل، نفوذپذیری به رطوبت و میزان آبگریزی آنها به طور معنیداری بهبود یافت. به نظر میرسد ایجاد اتصال عرضی بین گروههای کربوکسیلیک پروتئینها و یونهای کلسیم عامل اصلی بهبود خصوصیات باشد. البته غلظت کلرور کلسیم نیز عامل مهمی است که باید در نظر گرفته شود.
عربستانی, اکرم, کدیور, مهدی, شاهدی, محمد, & گلی, سید امیر حسین. (1392). تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. علوم و فنون بستهبندی, 4(15), -.
MLA
اکرم عربستانی; مهدی کدیور; محمد شاهدی; سید امیر حسین گلی. "تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن", علوم و فنون بستهبندی, 4, 15, 1392, -.
HARVARD
عربستانی, اکرم, کدیور, مهدی, شاهدی, محمد, گلی, سید امیر حسین. (1392). 'تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن', علوم و فنون بستهبندی, 4(15), pp. -.
VANCOUVER
عربستانی, اکرم, کدیور, مهدی, شاهدی, محمد, گلی, سید امیر حسین. تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. علوم و فنون بستهبندی, 1392; 4(15): -.