در این تحقیق، امکان مقاوم کردن چوب تبریزی نسبت به آتش بررسی گردید. نمونههای آزمونی مربوط به اندازهگیری خواص مقاومت به آتش، طبق استانداردISO 11925 تهیه گردیدند. در این تحقیق، برای اشباع کردن از روش بتل استفاده شده است. در مورد ویژگیهای اندازهگیری شده مربوط به خواص مقاومت به آتش نمونهها از بین مواد مختلف، نمونههای اشباع شده با آمونیوم بروماید به روش بتل، بهترین نتایج را نشان دادند. اعمال تیمارها در چوبها باعث افزایش جذب اولیه نسبت به نمونههای شاهد شد به گونهای که چوب تبریزی تیمار شده دارای بیشترین میزان جذب اولیه بود. در مورد جذب ثانویه نیز میتوان بیان داشت که اعمال تیمارها، باعث افزایش این شاخص شده است. بر اساس یافتههای تحقیق، وزن نمونههای تیمارشده بعد از سوختن کاهش معنیداری نداشت.
امام پور, مصطفی, سپیده دم, سیدمحمدجواد, & مهدوی, سعید. (1393). مقاومسازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بستهبندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل. علوم و فنون بستهبندی, 5(18), -.
MLA
مصطفی امام پور; سیدمحمدجواد سپیده دم; سعید مهدوی. "مقاومسازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بستهبندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل", علوم و فنون بستهبندی, 5, 18, 1393, -.
HARVARD
امام پور, مصطفی, سپیده دم, سیدمحمدجواد, مهدوی, سعید. (1393). 'مقاومسازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بستهبندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل', علوم و فنون بستهبندی, 5(18), pp. -.
VANCOUVER
امام پور, مصطفی, سپیده دم, سیدمحمدجواد, مهدوی, سعید. مقاومسازی چوب تبریزی در برابر آتش برای بستهبندی کالا از طریق اشباع کردن با روش بتل. علوم و فنون بستهبندی, 1393; 5(18): -.