• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = الکتروریسی
تعداد مقالات: 3
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 32-43

محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 747.6 K

طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 6-17

الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.5 M

مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی

دوره 6، شماره 24، اسفند 1394، صفحه 48-59

ساناز اصلاح؛ مهدی نوری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 536.05 K

علوم و فنون بسته‌بندی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فراخوان مقاله 1400-05-20
  • انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران 1398-12-29

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی «علوم و فنون بسته بندی» آزاد است.

 

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0).

 

تبعیت از قوانین کمیته اخلاق نشر

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©