کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 5
1. مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی

دوره 10، شماره 40، زمستان 1398، صفحه 74-88

سیده فاطمه سیدریحانی؛ حامد اهری


2. فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 28، زمستان 1395، صفحه 28-41

سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری


3. استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

دوره 6، شماره 21، بهار 1394

خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر


4. افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

دوره 4، شماره 15، پاییز 1392

زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو