کلیدواژه‌ها = پوشش خوراکی
تعداد مقالات: 6
1. تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن

دوره 11، شماره 41، بهار 1399، صفحه 60-71

فاطمه خوشدونی فراهانی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ انوشه شریفان؛ زهرا خوشدونی فراهانی


3. کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو

دوره 9، شماره 36، زمستان 1397، صفحه 70-80

سمیرا دلیر؛ نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی


4. فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 28، زمستان 1395، صفحه 28-41

سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری


5. استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

دوره 6، شماره 21، بهار 1394

خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر


6. افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

دوره 4، شماره 15، پاییز 1392

زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو