• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = برچسب
تعداد مقالات: 4
برچسب مواد غذایی: مفاهیم، کارکردها و دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن

دوره 8، شماره 31، آذر 1396، صفحه 76-91

ابوالقاسم ابراهیمی؛ مریم نکویی زاده؛ زهرا خدابخشی سورشجانی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.06 M

معرفی تولید برچسب در بسته بندی

دوره 7، شماره 25، خرداد 1395

مجید خسروی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 396.93 K

تولید و کاربرد برچسب های بسته بندی

دوره 2، شماره 5، خرداد 1390

محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ مهران کریمی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.03 M

استاندارد الزامات بسته‌بندی شناسایی یک بسته استاندارد

دوره 1، شماره 1، خرداد 1389

مصطفی امام‌پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 728.73 K

علوم و فنون بسته‌بندی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فراخوان مقاله 1400-05-20
  • انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران 1398-12-29

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی «علوم و فنون بسته بندی» آزاد است.

 

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0).

 

تبعیت از قوانین کمیته اخلاق نشر

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©