کلیدواژه‌ها = بسته بندی فعال
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 63-78

سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی


مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90

صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری


فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 6-19

مهسا اسمعیل رمجی؛ صبا صباغ پور لنگرودی


مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 74-88

سیده فاطمه سیدریحانی؛ حامد اهری


بررسی ویژگی های انواع جاذب های اکسیژن در بسته بندی فعال موادغذایی

دوره 9، شماره 33، خرداد 1397، صفحه 6-15

فاروق خلیفه زاده؛ ایمان شهابی قهفرخی


ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی

دوره 6، شماره 23، آذر 1394، صفحه 52-59

مینا احمدی جوزانی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ مریم عراقی