کلیدواژه‌ها = فیلم خوراکی
تعداد مقالات: 7
1. تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن

دوره 11، شماره 41، بهار 1399، صفحه 60-71

فاطمه خوشدونی فراهانی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ انوشه شریفان؛ زهرا خوشدونی فراهانی


2. قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون

دوره 8، شماره 30، تابستان 1396، صفحه 42-53

مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی


3. کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته

دوره 7، شماره 25، بهار 1395

نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب


4. مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

دوره 6، شماره 23، پاییز 1394

زهرا جعفری؛ سونیا طاهری؛ آتنا السادات مظلوم


5. کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

دوره 6، شماره 22، تابستان 1394

سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی


6. بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی

دوره 6، شماره 22، تابستان 1394

مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان


7. خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن

دوره 3، شماره 12، زمستان 1391

عیسی دارابی؛ حبیب اله میرزایی؛ روح الله تجلی