• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 2، شماره 5، خرداد 1390 (316) 
تعداد مقالات: 7
آسیب شناسی پیامدهای زیان بار اقتصادی حاصل از یک بسته بندی نامناسب

محسن رحمتی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 2.14 M

اصول ترکیب بندی در بسته بندی نوشیدنی

سید محمود محمودی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 616.62 K

روش های بسته بندی قطعات و لوازم حساس الکترونیکی

مصطفی امام‌پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 912.21 K

معرفی و کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی

نیره کریمی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.51 M

بسته بندی نانو در گوشت

سعیده امینی هرندی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 300.31 K

تولید و کاربرد برچسب های بسته بندی

محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ مهران کریمی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.03 M

بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی

دکتر سید محمد جواد سپیده دم

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 423.55 K

علوم و فنون بسته‌بندی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
شماره 8
319
شماره 5
316
دوره 1 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فراخوان مقاله 1400-05-20
  • انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران 1398-12-29

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی «علوم و فنون بسته بندی» آزاد است.

 

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0).

 

تبعیت از قوانین کمیته اخلاق نشر

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©